Gündem
16 Şub 2012 16:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

ÇİĞDEM ANAD'IN 3'ÜNCÜ ROMANI GELİYOR!

Haberci Çiğdem Anad'ın 3. romanı "Sen Kimsin?" çok yakında Everest Yayınları'ndan çıkacak.

Haberci kimliğiyle tanıdığımız Çiğdem Anad, "Aklım Nereye Gidiyor, Ellerim Nereye?" ve "Hayat Geçiyor, Sen Neredesin?" adlı kitaplarıyla karşımıza çıkmıştı. Haberciliğinin yanı sıra yazar kimliğiyle de hayata ve insana dair sorular soran Çiğdem Anad, Everest Yayınları’ndan çıkacak olan Sen Kimsin? adlı 3. romanıyla okuru iç yolculuğa davet ediyor.

İstedikleri hayatı yaşayamadıklarını düşünen kişilerin bir gün, ben kimim, bu hayatı mı sürdüreceğim, sorusuyla başlayan kimliklerini arama hikâyesini okuyacaksınız bu romanda.

“Ben Kimim?” sorusunu kendinize sormaya hazır mısınız?

Yeni bir kimlik inşa edilirken girilen savaşta puslu yollar, aşksız sevişmeler, kötücül oyunlar ve sonunda dağılıp parçalanma pahasına kendini bulan insanları bulacaksınız bu kitapta. Yerleşik toplum değerlerine gecikmiş bir karşı koyma mücadelesi; ama mesnetsiz, fenersiz, ideolojisiz bir isyanla.

"... Aynı zamanda ondan uzakta, hiç görmediği, hakkında bir şey duymadığı Yıldırım da kendine ait hissetmediği bir hayatı sürdürmekten yorulmuş, bunalmıştı. Yıldırım da evliydi, Alev de. Aynı çevrelerde dolaşmalarına rağmen rastlaşmamışlardı. Bir gün yolları kesişecek miydi, yoksa paralel sokaklarda birbirlerini tanıyamadan kaybolacaklar mıydı; meçhul!"