Gündem
28 Ara 2023 09:12 Son Güncelleme: 28 Ara 2023 09:15

Cezaevinden izne çıkıp dehşet saçtı! Damla’nın katiline indirim yok

Cezaevinden izinli çıktıktan sonra 25 yaşındaki Damla Dakım’ı 51 yerinden bıçaklayarak öldüren Neşet Güneş hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame düzenlendi.

Konya'da, uyuşturucu ticareti suçundan 8 yıldır bulunduğu cezaevinden 12 Eylül'de izinli olarak çıkan Neşet Güneş (26) büyük bir vahşete imza attı. Kendisini aldattığını öne sürdüğü çocuğunun annesi Damla Dakım'ı (25) 51 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcılık, zanlı koca hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açtı.

VAHŞET SERGİLEDİ

İddianameye göre, olay günü çift çocukları ile birlikte evde bulundukları sırada, uyuşturucu madde almak için Damla Dakım'ı iki kişi aradı. Dakım'ın, arayanlarla samimi bir şekilde konuşmasına sinirlenen Güneş, genç kadını 51 bıçak darbesiyle öldürdü.

SAVCI: HAKSIZ TAHRİK YOK

İddianamede, Neşet Güneş'in, Dakım'ı kendisini aldattığını itiraf ettiği ve hakaret ettiği için öldürdüğünü öne sürdüğü, bunların soyut iddiaların ötesine varmadığından dolayı haksız tahrik hükümlerinin gerçekleşmediği vurgulandı.