Televizyon
23 Eki 2012 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

CENK EREN'İN EVİNDE PİJAMA PARTİSİ!

Cine5 ekranlarının sevilen programı Cenk'in Ev Hali'nin çekimlerine iki sevilen sanatçı Deniz Seki ve Asuman Dabak pijamalarıyla katıldı.

Yayında pijama partisi yapıp kahvaltı eden üçlü, keyifli sohbetlerine program boyunca devam etti. Deniz Seki aşkla ilgili duygu ve düşüncelerini bütün samimiyetiyle anlattı. Cenk Eren, Deniz Seki’nin evlilik ve çocuk müjdesini dört gözle beklediğini söyleyince; “ inşallah” diyen Seki hayatına girecek erkekten sadece hayatını paylaşmasını beklediğini, ne kadar büyük bir aşk yaşasa da mesleğinden vazgeçmek istemediğini sözlerine ekledi. Asuman Dabak ise evlilik sorusu üzerine “ Bana da hala evli misin?” diye soruyorlar diyerek, stüdyodaki izleyenlere kahkaha attırdı.

Deniz Seki, Orhan Gencebay’ın 60. sanat yılı albümü için stüdyoya girdiği düet performansının çok daha iyi olmasını istese de, usta sanatçıyla karşılıklı şarkı söylemenin büyük bir mutluluk olduğunu da anlattı. Yemek bölümünde kadınbudu köfte yapan sohbet eden üçlü, bir yandan da şarkılar söyledi.