Televizyon
07 Haz 2010 15:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

CEM TV'DEN RATİNG ATAĞI! HANGİ KANALLARI YAKALADI?

Son dönemde hem yayın kalitesi hem de yayınlarının içeriği güçlenen Cem Tv'nin bu atağı izlenme sonuçlarına da yansıdı.

AGB Nielsen ölçümlerine göre Cem TV Mayıs ayında 0.1 share almayı başardı. Daha önce ölçüm listelerinde kendine yer bulamayan, 0.0 share ile ayları tamamlayan Cem TV böylece ilk kez Mayıs ayı verilerinde 0.1 share almış oldu.

Cem TV hem tüm gün hem de prime timeda aldığı bu sonuçla TGRT Haber, Samanyolu Haber, Ülke Tv, National Geographic, Powertürk gibi televizyonları yakaladı.

Cem Tv Genel Müdürü Murat Ongun, habercem.com.tr’nin Mayıs ayı verileriyle ilgili sorularını yanıtlarken şunları söyledi:

" 4,5 aydır Cem TV’de görevde bulunuyorum. Bu süre zarfında tüm zorluklara rağmen önemli mesafeler katettik. Kuşkusuz, bu zor şartlar altında Sayın İzzettin Doğan’ın önemli desteğinden ve moral motivasyonundan bahsetmezsek haksızlık olur. Televizyonumuzun hızla yükseleceğinden emindim. Öyle de oluyor. Mevcut veri, geçmişe göre bir başarı olsa da beni tatmin eden bir rakam değil.Bu oranı daha yukarı çekmek hem zor hem de keyifli olacak.Cem TV izleyicilerine gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim. O temiz kalpleri ferah olsun, karalama kampanyalarına itibar etmesinler. Ormanda yükselen ağaç, her zaman en çok rüzgarı alır. Cem TV’de bu ormanın hızla yükselen ağacı olduğu için, şimdi bu rüzgarları alır oldu. Ama direncimiz de, çalışma azmimiz de, inancımız da yerinde.

Televizyonculuğun yaz döneminde rehavete girdiği söylenir ama biz öyle yapmayacağız. Cem Tv’ye bu hafta içinde çok önemli isimler katılacak. Onların da sağlayacağı güçle yürüyüşümüz sürecek. Böylesine önemli bir televizyonu layık olduğu etkinliğe ve mevkiye ulaştıracağız. Bu başarı da emeği olan tüm personelimize de çok teşekkür ediyorum"