Televizyon
28 Eki 2010 14:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

CEM TV'DE İDDİALI BİR PROGRAM DAHA BAŞLIYOR!

Cem TV'nin iddialı programlarına bir yenisi daha ekleniyor.. İşte yeni programın detayları:

"Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi bilir?" Bu sorunun yanıtı hep tartışmalıdır. Nihayetinde gezen de bilir, okuyan da.. Ama gazetecilik mesleğinde daha çok "Çeken Bilir"..

Peki kimdir çeken?.. Gazete ve televizyonların, foto muhabirleridir,  kameramanlarıdır, muhabirleridir.. Yani bu işin emekçileridir...  Olaylara bire bir tanıklık edenlerdir onlar.. Yazın sıcağında, kışın ayazında, savaşta ve barışta, kimi zaman hayatları pahasına, kimi zaman günlerce, haftalarca ailelerinden uzak kalma pahasına.. Mesleğin çilesini de çekenlerdir onlar.. O yüzdendir ki, masa başında ahkam kesenler değil, bizzat çekenler bilir..

"Çeken Bilir"  Cem TV'nin iddialı programlarından biri olarak ekranlara geliyor.. Yılların deneyimli kameramanı İsmail Navruz'un yapımcılığını üstlendiği "Çeken Bilir" de gazetecilik mesleğinin en ağır yükünü taşıyan kameramanlar ve muhabirler tanıklıklarını anlatacak.. Cem TV böylece hemen her basın kuruluşunda ihmal edilen, özlük hakları ve maaşları ikinci plana atılan kameraman ve muhabirlerin seslerini de yükseltmiş olacak..