Gündem
07 Ağu 2023 12:45 Son Güncelleme: 07 Ağu 2023 13:21

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi ile İmamoğlu bağlantısı! Meğer aylar önce...

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı ortaya çıkan ve tepki çeken oyuncu Nilperi Şahinkaya, Garipoğlu'nu tanımadığını ve kendisinin arkadaşı Melis Çatak'ın arkadaşı olduğunu söylemişti. Melis Çatak'ın ise, Ekrem İmamoğlu'nun gelin adayı olan Melis Çatak olduğu ortaya çıkmıştı. İmamoğlu'nun oğlu meğer o kızla aylar önce ayrılmış...

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile fotoğrafı ortaya çıkan ve tepki çeken oyuncu Nilperi Şahinkaya, Garipoğlu'nu tanımadığını ve kendisinin arkadaşı Melis Çatak'ın arkadaşı olduğunu söylemişti. Melis Çatak'ın ise, Ekrem İmamoğlu'nun gelin adayı olan Melis Çatak olduğu ortaya çıkmıştı. İmamoğlu'nun oğlu meğer o kızla aylar önce ayrılmış...

Münevver Karabulut'un vahşice katledilmesinin ardından 14 yıl geçti.

Geçtiğimiz hafta, oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın bir fotoğrafı gündem olmuş ve büyük tepki toplamıştı.

Nilperi Şahinkaya'nın Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu öğrenilmişti. 

Sosyal medyada linç edilen Nilperi Şahinkaya, Çeşme'de Melis Çatak diye bir arkadaşıyla buluştuğunu, Sakine Garipoğlu'nun da Çatak'ın arkadaşlarından biri olduğunu ve kendisini tanımadığını açıkladı.

Melis Çatak'ın 'Benimle arkadaşlarım da gelebilir mi?' diye sorunca 'Tabii ki' dediğinin ancak Sakine Garipoğlu'nu tanımadığını söyledi.

Çünkü söz konusu arkadaş Melis Çatak'ın, Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu'nun evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Melis Çatak olduğu ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu ailesine yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre, Selim İmamoğlu, Melis Çatak'tan aylar önce ayrılmış.

NEDEN BU KADAR TEPKİ ÇEKTİ?

Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu'na neden tepki gösterildiğini anlayamayanlara; İki sene önce Münevver Karabulut'un katledildiği koltukta ailesiyle oturarak gülerek poz veren Sakine Garipoğlu, geçtiğimiz günlerde de Münevver Karabulut'un katledilişine benzer bir obje paylaştı.