Spor
04 Eyl 2021 14:16 Son Güncelleme: 04 Eyl 2021 14:20

Cebelitarık-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2-0 öne geçtiği Karadağ karşısında 90+7’de galibiyeti kaçıran A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası elemelerinde çıktığı 32 maçın tamamını kaybeden Cebelitarık’a konuk olacak.

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 5. maçında Cebelitarık’a konuk olacak. Karadağ karşısında şok bir kayıp yaşayan ve 2-0 öne geçtiği maçı 2-2 tamamlayan Milli Takım, Cebelitarık'ı farklı geçip kritik Hollanda maçı öncesi moral depolamaya çalışacak. Karşılaşma öncesi 5 oyuncumuz sarı kart sınırında bulunuyor. Karadağ maçı sonrası cezalı duruma düşen Burak Yılmaz ise bu mücadelede oynamayacak.

Futbolcularıyla toplantı yapan ve Karadağ maçındaki hataların tekrarlanmamasını isteyen Şenol Güneş, "90 dakika boyunca konsantrasyon kaybı yaşamamalıyız. Cebelitarık'ı yenelim ve Hollanda karşısına en iyi şekilde çıkalım." dedi.

Viktoria Stadyumu'nda oynanacak ve bu akşam TSİ 21.45'te başlayacak Cebelitarık-Türkiye maçını Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver yönetecek. Maç TRT 1'den naklen yayınlanacak.