Televizyon
05 Şub 2015 09:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, Türkiye Kupası 6. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kupası F Grubu’nda üst tur şansını son maça taşıyan Beşiktaş bu akşam 6. ve son maçta Çaykur Rizespor’a konuk olacak.

Bu sezon yer aldığı 3 kulvarda da başarı hedefleyen Kara Kartal’ın hocası Slaven Bilic, hafta başından beri yapılan takım çalışmalarında oyuncularını galibiyet için hazırladı.

Bu karşılaşmanın ardından aynı rakiple pazar günü bu sefer Süper Lig’de oynayacak olan Kartal’ın başarılı çalıştırıcısı, 2 maçtan 6 puanla ayrılıp hem kupada hem de ligde çıkışlarını sürdürmeyi planlıyor.

GOL UMUDU OLCAY OLACAK
Uzun süredir sahalardan uzak kalan Mustafa Pektemek’in yeni yeni takıma dönmesi ve takımın bir diğer golcüsü Cenk Tosun’un da sakatlığının bulunması sebebiyle Beşiktaş’ın bütün gol yükünü sırtlanan Demba Ba, bu akşamki maça yedek kulübesinde başlayacak. Senegalli yıldızın yerine Olcay Şahan görev yapacak. Öte yandan kupada E Grubu’nu dün oynadığı maçta Altınordu’yu 3-0’lık skorla geçerek lider bitirenKayserispor; Rize’yi yenmesi veya berabere kalması halinde ikinci turda Beşiktaş’ın rakibi olacak.  Eğer Kartal, Rize’de 3 puanı bırakırsa grubun bir diğer maçında Adana Demir, Sarıyer’i yenmesi, halinde koltuğu kapacak.

STAT: Yeni Rize Şehir
SAAT: 20.30
YAYIN: A Haber
HAKEM: Yunus Yıldırım

MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor

Serkan
Oboabona   
Koray
Eren
Giray
Sercan
Obraniak   
Sylvestre   
Ümit
Kıvanç
Holosko

Beşiktaş

Cenk
Opare
Milosevic
Atınç
İsmail
Kerim
Tolgay
Necip
Oğuzhan
Uğur
Olcay