Televizyon
25 Oca 2018 09:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:58

Cartoon Network'ten 10. yıl sürprizi!

Cartoon Network’ün 10. yaşına özel 2008’den 2018’e en sevilen çizgi filmler ve özlenen karakterler ocak ayı boyunca çocuklarla buluşuyor.

Cartoon Network ekranda 10. yılını muhteşem bir doğum günü kuşağı ile kutluyor.

Sevilen çocuk kanalının 10. Yılına özel hazırladığı nostaljik doğum günü kuşağında, 2008’den bu yana en sevilen çizgi filmler, özlenen karakterler ve eğlenceli oyunlar gibi birçok içerik yer alıyor. Samuray Jack’den Johnny Bravo’ya, Foster’ın Hayali Dostlar Mekanı’ndan Dexter’ın Laboratuvarı, Sincap Çocuk, Juniper Lee ve Kamp Lazlo’ya en sevilen karakterlerin en keyifli bölümleri Cartoon Network 10. Yıl Doğum Günü Kuşağı’nda sizleri bekliyor.

Doğum günü 28 Ocak’ta ise Cartoon Network izleyicilerini çok özel ve heyecanlı bir sürpriz daha bekliyor. Cartoon Network, 2008 yılının 28 Ocak günü ekrana “merhaba” dediği yayın akışı ile izleyicilerin karşısında olacak. Hem küçüklerin hem de nostalji yapıp 10 yıl öncesine dönmek isteyen yetişkinlerin keyifle izleyeceği bu özel yayın akışını sakın kaçırmayın.

Cartoon Network 10. Yıl özel doğum günü kuşağını kaçıranlar, her Pazartesi Cartoon Network Youtube kanalında canlı olarak, tüm haftanın yayınlanan bölümlerini izleyebilecek. Cartoon Network klasiklerinin hayranları, 10. yıla özel oluşturulan web sitesi www.cartoonnetwork.com.t'de nostaljik bölümlerin klipleri, tanıtımları ve oyunlarını takip edebilirler.