Gündem
30 Tem 2013 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

ÇARŞI RADİKAL'E DE KARŞI; EYÜP CAN BEŞİKTAŞ TARAFTARINI KIZDIRDI!

Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın son yazısı Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki aldı

Eyüp Can Sağlık'ın Radikal Gazetesi'nde bugün yayınlanan "İstanbul'un Central Park'ı neresi?" başlıklı yazısında İnönü Stadı için kullandığı ifadeler Beşiktaş taraftarları tarafından tepki gördü.

Sağlık'ın yazısında Çarşı Grubu'nun tepkisini çeken cümleler şöyle: 
 
"İstanbul'un bir 'Central Park'ı olur mu? Bu soruyu Gezi Parkı eylemlerinin ilk günlerinde sormuştum. Ortada henüz ne biber gazı ne TOMA ne orantısız polis şiddeti ne de vandalizm vardı. Gelin bir avuç Gezi Parkı'nın üzerine Topçu Kışlası'nı yeniden yapmak yerine Gezi Parkı'nı Maçka'dan Gümüşsuyu'na uzatarak hatta İnönü Stadı'nı da parka dahil ederek İstanbul'un merkezinde devasa bir park yaratalım demiştim"

"Zeytinburnu'na ya da Kadıköy'e yapılacak bir park İstanbul'un Central Park'ı olmayabilir ama o yolda çok önemli bir adım. Keşke hazır İnönü Stadı yıkılıyorken o bölgeye İstanbul'un Central Park'ı yapılsa. Eminim o da olacak..."

Radikal Genel Yayın Yönetmeni'nin bu ifadelerin yer aldığı yazısını okuyan Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada "BEŞİKTAŞlıRadikalGazetesini BoykotEdiyor" yazarak tepkilerini dile getirdi.