Magazin
09 Haz 2021 08:28 Son Güncelleme: 09 Haz 2021 12:32

Çarkıfelek’in ünlü hostesi Zeynep Ece Akengin’den ‘Pişman mısın?’ sorusuna çarpıcı yanıt!

Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında hosteslik yapan Zeynep Ece Akengin, yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü hostes hem değişimi hem de yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

2015 yılında Çarkıfelek programıyla televizyon dünyasına giriş yapan Zeynep Ece Akengin, şimdilerde televizyondan uzak bir hayat sürüyor. Programda hosteslik yaptığı dönemde adı Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikodularına karışan güzel isim hem değişimi hem de yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

 

“KENDİME VE ÇEVREME YETEBİLİYORUM”

Sosyal medyada iddialı pozlarıyla dikkat çeken Zeynep Ece Akengin, sunuculuğu bıraktığını ve dijital içerik üreticiliği yaptığını açıkladı. Snob Magazin'e konuşan Akengin, "Sunuculuğu bıraktım. Bir süredir kendim olabildiğim, eğlendiğim ve insanlara fayda sağlayabildiğim bir iş yapıyorum. Oldukça keyif veriyor. Kendime ve çevreme yetebiliyorum" dedi.

 

“KENDİMİ BULAMAZDIM”

Zeynep Ece Akengin, "Çarkılefek'te hosteslik yaptığınız için için pişman mısınız?" sorusuna, "Hayır, pişman değilim. Ekran yolculuğum Çarkıfelek ile başladı. Sonra bir TV kanalında magazin programı sundum. Bütün bunlar benim gelişimime katkı sağladı, öğrettikleri oldu. Onlar olmasaydı kendimi bulamazdım" yanıtını verdi.

 

Estetik itirafında bulunan Zeynep Ece Akengin, "Estetik yaptırdım. Ancak yüzümde tüm görüntümü değiştirecek kadar büyük bir estetik yok. Minik medikal dokunuşlar diyebiliriz" dedi.

 

“RESTORANDA ÇALIŞTIM”

Ekranlarda olmadığı süre zarfında neler yaptığını anlatan Zeynep Ece Akengin, televizyon işlerini bıraktıktan sonra restoranda çalıştığını ve modellik yaptığını dile getirdi. Oyunculuk tekliflerini aldığını söyleyen güzel isim gelen teklifleri geri çevirdiğini söyledi.

 

Zeynep Ece Akengin, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların binlerce beğeni almasından büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi. Akengin, "Paylaşım yapmayınca beni merak ediyorlar. Yalnız olmadığını bilmek çok güzel" diyor.