Televizyon
24 Kas 2011 10:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:04

CANLI YAYINDA ŞOK EDEN KAVGA! ESKİ BAKAN VE GAZETECİ BİRBİRİNE GİRDİ!

Çiller döneminin bakanlarından Ufuk Söylemez ile gazeteci-yazar Memduh Bayraktaroğlu canlı yayında birbirine girdi. VİDEO

Çiller döneminin bakanlarından Ufuk Söylemez ile gazeteci-yazar Memduh Bayraktaroğlu canlı yayında birbirine girdi. İkilinin kavgasına moderatör Latif Şimşek de dahil oldu.

Beyaz Tv ekranları son günlerin en sert kapışmasına sahne oldu. Çiller’in eski danışmanı Memduh Bayraktaroğlu’nun iddiaları üzerine eski bakan Ufuk Söylemez’in canlı yayına bağlanmasıyla stüdyo karıştı, moderatör Latif Şimşek ve Nagehan Alçı ortamı sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti.

"Çillerli yıllarım" kitabıyla olay yaratan Çiller’in eski danışmanı Memduh Bayraktaroğlu Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Med-Cezir"e konuk oldu. Çiller döneminde yapılan illegal işlerin masaya yatırıldığı programda Memduh Bayraktaroğlu bir çok önemli iddiayı gündeme getirdi.

HALİS TOPRAK’A ÖLÜM EMRİ

Memduh Bayraktaroğlu, İşadamı Halis Toprak’ın faili meçhul listesinden çıkmak için bir milyon doların üzerinde para verdiğini iddia etti.

Bayraktaroğlu, Halis Toprak’ı ünlü mafya babası Sedat Peker’e öldürtmek istediklerini öne sürdü. Sedat Peker’in kendisine Tansu Çiller’in emriyle Halis toprak’ı öldüreceğini söylediğini iddia eden Bayraktaroğlu, Özer Çiller’in yeraltı faaliyetleri yürüttüğünü söyledi. "Gerçek başbakan Özer Çiller’di" diyen Bayraktaroğlu Mehmet Haberal’ın da Tansu Çiller’in adamı olduğunu dile getirdi.

UFUK SÖYLEMEZ TRİLYONER OLDU

Yaptığı illegal işler nedeniyle gazeteci Emin Çölaşan, Uğur Dündar, Ertuğrul Özkök, Zafer Mutlu ve Süleyman Demirel’in yargılanıp hüküm giymeleri gerektiğini söyledi. Eski Bakan Bayraktaroğlu Ufuk Söylemez’in daha önceden memur maaşı ile geçindiğini, ancak daha sonradan trilyoner olduğunu öne sürünce, iddialar üzerine canlı yayına telefonla bağlanan eski bakan Söylemez, canlı yayında hem Latif Şimşek’e sitem etti, hem de Bayraktaroğlu’na verdi veriştirdi.

SAYGIN GAZETECİLERE İTHAMLARI AĞIR

Bayraktaroğlu’nun iddialarını yalanlayan Ufuk Söylemez "Mal varlığımı ben yıllarca verdim ama Ankara’da bir evim ve bir arabam var. Bu çamurlar bize boş gider. Memduh Bayraktaroğlu Türkiye’nin en saygın gazetecilerine, devlet adamlarına, başbakanlarına hiç bir somut delil olmadan iddialarda bulunuyor. ithamları çok ağır." dedi.

KİM SAYGIN EFENDİM?

Ufuk Söylemez’in "Saygın gazeteciler" sözünün ardından konuşmaya dahil olan Latif Şimşek "Kim saygın efendim? Uğur Dündar, Emin Çölaşan mı?" diye sordu. Söylemez ise canlı yayında haddini aşan sözler kullanarak Latif Şimşek’e "Bu insanlar mesleğe 30 senesini vermiş. Siz daha meslekte yokken vardı." dedi.

Söylemez’in bu sözlerine tepkisini gösteren Latif Şimşek, insanın bir mesleğe 30 yılını vermiş olmasının o gazeteciyi saygın yapmayacağını söyledi.

CANLI YAYINDA MÜTHİŞ KAVGA

Memduh Bayraktaroğlu’na yönelik tepkilerini dile getirmeye devam eden Ufuk Söylemez ile Memduh Bayraktaroğlu arasında canlı yayında çok sert tartışmalar meydana geldi. İşte canlı yayında gerçekleşen müthiş kavganın diyaloglar:

Memduh Bayraktaroğlu: Adam değilsin sen Ufuk.

Ufuk Söylemez: Sen sahtekarsın. Her cümlen yalan, DYP’de hiç bir görevin yoktu.

Memduh Bayraktaroğlu: Şu kitabı verir misin Nagehan, sahtekarla yan yana görsünler bir arkadaşı.

Ufuk Söylemez: Biz seni gazeteci zannediyorduk. Bir sahtekar olduğunu öğrenince kovduk yanımızdan. Sen hapis yatmış bir sahtekarsın, sabıkalısın. Nasıl şerefli insanlara laf atarsın.

Memduh Bayraktaroğlu: Onur duyuyorum hırsız değilim hiç olmazsa.

Ufuk Söylemez: Eczacıbaşı’nı dolandırmış, 2,5 yıl cezaevinde yatmışsın. Sen kimsin?

Memduh Bayraktaroğlu: Dur be kardeşim, konuşuyorsun geveze geveze. Sus!Sus!Sus! Edepsiz! 98’de benim koynuma giriyorsun lan!

Ufuk Söylemez: Sen bir sahtekarsın!

Memduh Bayraktaroğlu: Yalancı!

Ufuk Söylemez: Senin evine icra getirdim.

Memduh Bayraktaroğlu: Niye getirdin benim evime icra? Sahte melekler’deki hırsız bakan benim dedin. 1000 liralık bir evde oturuyordu ben acıyordum buna. Şimdiki evine bir gittim, 750 m2 bir saray. Bir saray yavrusu.

Ufuk Söylemez: Sen bir yalancısın. Bu yalanlarından dolayı mahkum oldun.

Memduh Bayraktaroğlu: Ben nerede mahkum oldum? Yargıtay bozdu.

 

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O KÜFRÜ DOLU ANLAR!