Televizyon
06 Oca 2024 08:51 Son Güncelleme: 06 Oca 2024 08:55

Canlı yayında panik anları! Boğazına kuruyemiş kaçan sunucunun hayatını konuk kurtardı!

Sunucu Cansu Canan Özgen'in, bir televizyon kanalında program sunarken boğazına kuruyemiş kaçtı. Özgen öksürmeye başlayınca canlı yayın bir anda kesildi. Reklam arasında programda konuk olarak bulunan gazeteci Can Özçelik, Özgen'e Heimlich Manevrası ile müdahale etti. Program yeniden başlarken Özgen, kendisini boğulmaktan kurtaran Özçelik'e teşekkür etti. Canlı yayındaki panik anları ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Cansu Canan Özgen, bir televizyon kanalında program sunarken talihsiz bir olay yaşadı. Boğazına kuruyemiş kaçan Özgen, bir anda öksürmeye başladı. Programda konuk olarak bulunan gazeteci Can Özçelik, Heimlich Manevrası ile müdahale ederek Özgen'i boğulmaktan kurtardı.

CANLI YAYINDA SUNUCUNUN BOĞAZINA KURUYEMİŞ KAÇTI
TV100 ekranlarında, "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programı sırasında korku dolu anlar yaşandı. Programın moderatörü Cansu Canan Özgen'in boğazına kuruyemiş kaçtı. Konuklar ayağa kalkıp, öksürmeye başlayan Özgen'e yardım etmeye çalıştı. O anlarda ise yayın kesilerek reklamlara gidildi.

 

KENDİSİNİ BOĞULMAKTAN KURTARAN KONUĞA TEŞEKKÜR ETTİ
Yayına döndüklerinde kendisine Heimlich Manevrası ile müdahale eden konuğu Can Özçelik'e teşekkür eden Özgen, talihsiz olayla ilgili, "Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik'e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich Manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk." ifadelerini kullandı.

Öte yandan canlı yayındaki panik anları ise saniye saniye kameraya yansıdı.