Televizyon
04 Şub 2015 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

Canlı yayında göğsü açılan Sibel Meriç: Okan Bayülgen'in kediciği olmak istiyorum!

Uyan Türkiyem programına konuk olan şarkıcı Sibel Meriç, Adnan Oktar'ın değil, Okan Bayülgen'in kediciği olmak istediğini söyledi.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in programında göğsünün açılmasıyla adından söz ettiren şarkıcı Sibel Meriç, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.

Sarıkaya'nın, 'En yakışıklı siyasetçi kimdir?' sorusuna Meriç, 'Tayyip Erdoğan çünkü uzun boylu. Hiç bir siyasetçi bugüne kadar onun kadar uzun olmadı' yanıtını verdi.

İŞTE SİBEL MERİÇ'İN OLAY POZLARI (FOTO-GALERİ)

Sibel Meriç, Tahir Sarıkaya'nın, 'Adnan Hoca'nın kediciği olmak ister misin?' sorusuna ise, 'Hayır ben Okan'ın kediciğiyim. Onu aldatmak istemiyorum. Sadece onun kediciği olmak istiyorum. Zaten Okan Bayülgen'in kediciğiyim ne gerek var Adnan Hoca'ya' karşılığını verdi.

Meriç, Okan Bayülgen'i çok çekici bulduğunu ifade ederek, 'Çocukluk dönemimde ona çok aşıktım' açıklamasında da bulundu.



 SİBEL MERİÇ KİMDİR?

1984 Ankara doğumlu olan Sibel Meriç, küçük yaştan itibaren bale ve modern dans eğitimi almıştır. 4 sene modellik yapan Sibel Meriç daha sonra Garanti adlı single çalışmasını yayınladı ve ismini duyurdu. Eğlence programlarına katıldığında özellikle şarkılarından çok konuşmaları ve fiziğiyle sosyal medyada adından söz ettiren Sibel Meriç programlarda şarkı söyleyip dans etmektedir. Sibel Meriç Okan Bayülgen’in Disko Kralı programına katıldığında söylediği “Türk Erkeklerinin Yüzde 80’i Hayvan. Onları evcilleştirmek gerekiyor.” cümlesi ile büyük tepki almıştı.