Gündem
17 Ara 2013 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Canlı yayında GBT'si cebine geldi! Rasim Ozan özel yetkili mi?

Beyaz TV'de canlı yayınlanan Derin Futbol'a Fernandes'e saldıran Mustafa Özel konuk oldu. Rasim Ozan Kütahyalı ise ilginç bir olaya imza attı.VİDEO

Beyaz TV'de canlı yayınlanan Derin Futbol'a Fernandes'e saldıran Mustafa Özel konuk oldu. Rasim Ozan Kütahyalı ise ilginç bir olaya imza attı.

Rasim Ozan Kütahyalı Kasımpaşa Beşiktaş maçında sahaya dalan ve Fernandes'e saldıran Mustafa Özel adlı taraftarın sabıka kaydını gündeme getirdi. Üst düzey bir emniyet yetkilisinin kendisine saldırganın GBT kaydını gönderdiğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı hem stüdyodakileri hem ekran başındakileri şok ett.

GBT kaydının hangi emniyet yöneticisi tarafından neden Rasim Ozan'ın cep telefonuna gönderildiği anlaşılamadı.

İŞTE O ANLAR : VİDEO

SOSYAL MEDYA'DA GBT YORUMLARI
Genel Bilgi Taraması (GBT) hakkında yakalama, tutuklama yahut yurt dışına çıkma yasağı kararı olan veya hakkında böyle bir karar bulunmamakla birlikte askeri bir suçtan dolayı askerlik şubesine veya birliğine teslim olması gereken kimseler hakkında tutulan kayıt olarak biliniyor.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın programda cep telefonuna bir SMS ile GBT kaydı geldiğini söylemisi sosyal medyada büyük tepki çekti.

İşte o tweetlerden bazıları

Çağlayan Çevik ?@oynakbeyi 16 dk
Bundan sonra kimlik kontrolü için beni durdurup GBT'me bakacak olan polise ROK'u ara diyeceğim... Kesin benim bile kaydım vardır onda!

Av.Emre ?@aAdvo 1 sa
Gbt kaydina sadece polis ulasir ve belki savci oradaysa polisten ister..Hangi polis hangi savcı Rok'a canli bilgi aktariyor? Hangi sifatla?

Muhalif_ses ?@muhalif_ses 31 dk
ROK yaz gönder Canlı yayında GBT'en cebine gelsin

Can Yılmaz ?@canyilmaz1 31 dk
Sahaya dalan vatandaşın GBT'sinin ROK'a SMS olarak yollanması da iyiymiş. GBT yaz 0606'ya yolla, sabıka kaydın ROK'un telefonuna gelsin.