Gündem
27 Ara 2011 10:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

CANLI YAYINDA BÖYLE REZİLLİK GÖRÜLMEDİ!

Derin Futbol'da şike operasyonunun konuşulduğu sırada Lube Ayar'la Tahir Kıran'ın kavgası şok yarattı. VİDEO

Beyaz TV’de ekrana gelen Derin Futbol adlı programda, yayına telefonla bağlanan Fenerbahçeli Tahir Kıran ile yine Fenerbahçeliliği ile tanınan gazeteci Lube Ayar arasındaki tartışma stüdyoda şok etkisi yarattı.

Tahir Kıran, şike operasyonuyla başlayan süreçte kendisinin Fenerbahçe’deki yükselişinin engellenmesi amacıyla Aziz Yıldırım ve çevresi tarafından bir sindirme operasyonu başlatıldığına işaret etti.

KAYGANLAŞTIRICI ABLA
Yine Aziz Yıldırım ve çevresindeki kişilerin kendisine karşı operasyonlara devam ettiğini belirten Kıran, Lube Ayar’ı da Aziz Yıldırım’dan para alarak kendisine karşı yalan yanlış yazılar kaleme almakla suçladı.

Tahir Kıran, ilk önce ismini vermediği Lube Ayar için "kayganlaştırıcı abla" tabirini kullanarak kendisini Aziz Yıldırım’ın tetikçiliğini yapmakla itham etti.

LUBE AYAR PROGRAMA BAĞLANDI
İddialarla ilgili olarak telefonla programa katılan Lube Ayar ise, Aziz Yıldırım veya bir başkasından tek bir kuruş bile para almadığını belirterek "telefon faturalarımı bile ablam ödüyor, ne parasından bahsediyorsunuz siz" diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine araya giren Tahir Kıran ise Ayar’ın Aziz Yıldırım’dan 200 bin dolar para aldığına yönelik duyumlar bulunduğunu hatırlattı. Lube Ayar’ın bu sözlere ise tepkisi çok ağır oldu.

SALAK SALAK KONUŞMA
6 aydır süren soruşturmayla birlikte adı sürekli olarak Aziz Yıldırım’a yakın olmakla anılan Lube Ayar ise iddialar karşısında adeta çıldırdı. İddiaları hatırlatan Tahir Kıran’a "yürü git, salak salak konuşma" diye cevap veren Ayar, 6 aydır kendisi ile ilgili ortaya sürekli iddiaların atıldığını ancak hiçbirinin bulunmadığını ifade etti. Fenerbahçe’nin de hiçbir yayın organında profesyonel olarak çalışmadığını kaydeden Lube Ayar, bu tür iddiaları ortaya atanları ispata davet etti.

* Tahir Kıran’ın Lube Ayar için kullandığı ’Kayganlaştırıcı’ ifadesinin nedeni cinsel yaşamda kullanılan ’Anal Lube’ adlı kayganlaştırıcı bir ilacın olması.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O REZALET ANLARI!