Magazin
12 Haz 2023 10:57 Son Güncelleme: 12 Haz 2023 11:20

Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşi, takısıyla törene damga vurdu

"Gelinim olur musun?" yarışmasının unutulmaz damatlarından Caner Toygar, evlendi. Esra Eol'da programında muhabirlik yapan Toygar'ın nikah şahitleri de Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu. Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları sosyal medyayı salladı.

Bir döneme damga vuran "Gelinim Olur Musun?" yarışmasıyla hafızalara kazınan, şimdilerde Esra Erol'un programında muhabirlik yapan Caner Toygar, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evleneceğini duyurdu. Toygar dün gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle nikah masasına oturdu.

 

"ALİ ABİ YAKIŞANI YAKTI, 5 TUR DÖNDÜK"
Çiftin nikah şahitliğini ise uzun süredir birlikte çalıştığı Esra Erol ve eşi Ali Özbir yaptı. Eğlenceli kimliğiyle zaman zaman adından söz ettiren Özbir, takı töreninde de herkesi güldürdü.

Erol'un eşi takı merasiminde yan yana dizdiği 100'lik para banknotunu gelin ve damadın üzerine taktı. O anları Instagram hesabından yayınlayan Caner Toygar "Ali abi yakışanı yaptı 5 tur döndük" notunu yazarken görüntüde Esra Erol'un yan tarafta beklemesi de gözlerden kaçmadı.