Magazin
22 Eyl 2023 10:50 Son Güncelleme: 22 Eyl 2023 11:24

Çağla Şıkel'den 'evlilik' yanıtı: Emre Altuğ karşı çıktı mı?

Manken Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’dan boşandıktan sekiz yıl sonra Avukat Nail Gönenli ile görüntülendi. 'Evlilik' sorularına yanıt veren Şıkel, oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Altuğ'un, yeni ilişkisine karşı çıktığı iddialarına son noktayı koydu.

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, işbirliği projesini duyurduğu markanın tanıtım toplantısı öncesi özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine Şıkel, 10 aydır mutlu bir birliktelik yaşadığı Nail Gönenli hakkında "İyi bir insan. Ben de uzun zamandır yalnız olmayı tercih ediyordum, bunu kırdı" diyen Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’un bu ilişkiye sıcak bakmadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"NE EVLENMEK İSTEYEN VAR NE DE KARŞI ÇIKAN"

Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, sözlerine şöyle devam etti:

"Hani Emre’yi de beni de yıllardır tanıyorsunuz. Biz nasıl yaşamamız gerektiğini, nerede durmamız gerektiğini bilen koca koca insanlarız. Artık ben 44 yaşıma geldim. Hepimiz büyüdük. Bunlar varsa da gençlikte olan şeyler. Bazı haberler çıkıyor, ‘Evlenmek istediler de izin verilmedi’ ya da ‘Sözleşme yaptılar’ gibi şeyler. Nail için de söyleyebilirim ki ortada ne evlenmek isteyen var, ne buna karşı çıkan var, ne de sözleşme var."

"O ARALIĞI AÇTI"

Hayatında aşka yer olmadığını düşünürken, karşı tarafın kendisine kıymet göstererek bu durumu kırdığını anlatan ünlü model, "Uzun zamandır buna bir aralık bırakmıyordum ama hayatımda o aralığı açtı ve oradan girdi. Sonsuz bir sevgi ve saygıyla seviyor. Karşılıklı olarak çok şanslı bir durum" sözleriyle mutluluğunu tarif etti.

"ÇOCUĞU OLMAYAN DÜŞÜNSÜN"

Çağla Şıkel, 'evlilik' iddialarına ise "Çocuğu olmayan düşünsün. Çocuk yapmamış olan insanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalı. Hayatımda onun ötesine geçebilen bir duygu yaşarsam söylerim ama bu zamana kadar yaşamadım. Benim çocuklarım olduğu için gündemimde, aklımda hayalimde böyle bir şey yok" diyerek son noktayı koydu.