Televizyon
13 Kas 2016 09:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Büyü bozuldu, oyun bitti; Kiralık Aşk düşüşe geçti!

Vatan gazetesi tv yazarı Oya Doğan Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın son iki haftadır reytinglerde yaşadığı düşüşün sebebini kaleme aldı.

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin son iki haftadır reytinglerde ciddi düşüş yaşadığını belirten Vatan gazetesi tv yazarı Oya Doğan, dizinin hikayesinde yeni bir açılım gerçekleşmediği takdirde Ocak ayını zor göreceğini yazdı.

İşte Doğan'ın "Kiralık Aşk düşüşe geçti" başlıklı yazısı:

Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk, ikinci sezonunu güçlü açmıştı. Ancak son iki haftadır reytinglerde ciddi bir düşüş yaşıyor. Peki ama neden? Çünkü hikâye aynı mekanlarda, aynı konular arasında dönüyor. Mesela cuma akşamı ekrana gelen bölümde iki defa uzatılmış haliyle Pamir ve Ömer’in Defne’nin yanına gitmesini izledik. Bir türlü Ömer Defne’ye Pamir’in kiralık aşk olduğunu söyleyemedi. Upuzun ve hiçbir şeye hizmet etmeyen bir yanlış yangın alarmı sahnesi vardı. Sanki bütün karakterler süre doldurmak için yavaş hareket ediyordu. Ancak bunun böyle olacağı belliydi. 135 dakika romantik komedi yapmak tüm ekip için ölüm gibidir. Zaten bu uzunlukta romantik komedilerin ömrü ne yazık ki en fazla 52 bölüm olur. Kiralık Aşk’ta Defne ve Ömer arasındaki kimyadan izleyiciler vazgeçmek istemedi. Dizi ikinci sezonuna uzadı. Bu Türk televizyonları açısından da bir ilkti. İkinci sezonda bu kez Ömer’in Defne’nin peşinden koşmasını izliyorduk. Bu da izleyiciyi rahatlatıyordu. Kısa sürede barışmaları ve Ömer’in Defne’nin kendisine hala aşık olduğunu anlaması büyüyü bozdu, oyunu bitirdi. Sanırım bu da reytinglerin düşmesine sebep oldu. Fakat reytinglerin bir anda hızlı düşüşü pek hayra alamet değildir. Umarım hikayede yeni bir açılım sağlanır ve dizi ömrünü uzatır. Aksi taktirde bu hızlı düşüşle ocak ayını zor görür.