Televizyon
14 Eki 2013 10:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

BUSE TERİM'İN EX AŞKI HANGİ DİZİNİN KADROSUNA KATILIYOR?

2012 Best Model of Turkey birincisi Berk Atan, yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ünlü Amerikan dizisi “The Sopranos”un yerli versiyonu 'Ateşdağlı' adıyla çekiliyor. Şafak Sezer ve Hande Ataizi’nin başrolleri paylaşacağı dizide Aydemir Akbaş da rol alacak.

Dizinin kadrosuna Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile yaşadığı aşkla gündeme gelen 2012 Best Model of Turkey birincisi Berk Atan da katılıyor..

YILLARIN oyuncusu Aydemir Akbaş, önceki gün Nişantaşı City’s’de elinde tespihiyle senaryo okurken görüntülendi. Amerikan dizisi “The Sopranos”un yerli versiyonunda rol alacağını açıklayan usta oyuncu, çekimlere kasım ayında başlayacaklarını söyledi:

“O meşhur ‘Sopranos’ dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Şafak Sezer ve Hande Ataizi’yle birlikte oynayacağız. Çekimlere kasımda başlayacağız. Şafak keratasıyla ‘Kolpaçino’ filminden sonra dizide de buluştuk.”

Mafya dizisi

“The Sopranos”, 1999-2007 yılları arasında Amerikan HBO televizyonunda yayınlanmıştı. İtalyan kökenli bir mafya ailesinin patronu Tony Soprano’nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasında denge kurma mücadelesini anlatan dizi, 21 Emmy ve 5 Altın Küre kazandı. Tony Soprano’yu oynayan ünlü aktör James Gandolfini, geçen haziran ayında Roma’da kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Mafya babası Tony Soprano’yu dizide Şafak Sezer oynayacak. Aydemir Akbaş, gittiği her yerde senaryoyu okuyor.