Televizyon
17 Mayıs 2010 16:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

BURSASPOR MUHABİRİ CANLI YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI!.. VİDEO

Bursa'da son maçta gelen şampiyonluk, Beşiktaş maçı sonrasında taraftarları gözyaşlarına boğdu. En çok ağlayanlar ise kulüp yöneticileri, amigolar ve gazeteciler oldu.

Bursaspor’un şampiyonluk haberini aldıktan sonra Başkan İbrahim Yazıcı şeref tribününde kısa süreli bir şaşkınlık ve nefes darlığı yaşadı. Önce şampiyonluğu etrafındaki birkaç yönetici ile kucaklaşarak kutlayan Başkan Yazıcı, heyecandan nefes almakta güçlük çekince korumasının yardımı ile VIP salonuna alındı. Vip salonunda ise Bursaspor’un Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçen hıçkıra hıçkıra ağladı.

 As TV’nin muhabiri Hüseyin Altınırmak, canlı yayını gözyaşları içinde açarak programa girdi. Sahada taraftarlar da sevinç göz yaşlarına hakim olamadı. Eskişehir’den gelen bir taraftar ise, sahada uzun süre, "İşte gerçek şampiyon Bursaspor" diyerek gözyaşı döktü. Sahada ağlayanlar arasında amigolar da vardı. Bursaspor amigolarından Selim Kurtulan göz yaşlarına  boğuldu. Maçtan sonra çoluk çocuk timsah yürüyüşü yapan taraftarlardan bir kısmı da sevinç göz yaşı döktü. 

Bu arada, kombine biletli seyircilerin olduğu bölümde 3 taraftar sevinçten baygınlık geçirdi

İŞTE O ANLAR