Televizyon
09 Mar 2010 20:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

''BURASI TELEVOLE DEĞİL!..DOKTOR BEYE SÖYLE SIRITMASIN!..'' UĞUR DÜNDAR CANLI YAYINDA ÇILDIRDI!..(VİDEO)

Kovancılar Hastanesi doktorunun Dündar'ın muhabirine yayın için izin vermemesi Uğur Dündar'ı çileden çıkarttı...

Uğur Dündar, Elazığ’daki deprem sonrası yaralıların durumlarını öğrenmek için muhabiri Ferit Demir’e bağlandı. Ancak Ferit Demir’in doktorların yayına izin vermediği sözleri Uğur Dündar’ı çileden çıkardı.

UĞUR DÜNDAR BÖYLE SİNİRLENMEMİŞTİ

Muhabir Ferit Demir, dün yapılan haber sonrası Doktor’un yayını beğenmediğini ve bugünkü yayına izin vermediğini kaydedince Uğur Dündar sazı eline aldı.

TELEVOLE PROGRAMI YAPMIYORUZ
’51 kişinin hayatını kaybettiği bir olayda yayın yapılırken kameralara şaklabanlık yapanları eleştiremeyecek miyiz? Burada televole programı yapılmıyor. Deprem bölgesinde canlı yayın yapılıyor.’ sözleriyle tepkisini gösteren Dündar çok sinirlendi.

DOKTORLARA SÖYLE İŞİNİ YAPSINLAR
Uğur Dündar sert tepkisini şu sözlerle sürdürdü:  ’’Bu kadarda duyarsız olmak kelimelerle anlatılacak bir durum değil. Niçin bu toplum ölümü bu kadar kabul eder hale geldi. dünyanın başka yerinde olsa hükümet düşerdi. Ne demek yani.. Oradaki sağlık elemanları senin etrafını saracak sağa sola sırıtarak mesaj çekecek. Biz de onları eleştirmeyecez! Doktor beye söyle işini yapsın. Bize mesleğimizi öğretmesin.

İŞTE UĞUR DÜNDAR'IN CANLI YAYINDAKİ TEPKİSİ