Televizyon
22 Haz 2010 16:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

BU KEZ OLMADI! ÖNCE KANAL SONRA YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ ANCAK YAYINDAN KALDIRILMAKTAN KURTULAMADI!

İrfan Şahin'in Star TV için yaptığı hamlede 'Küçük Kadınlar' zirveye oturdu ancak...

İrfan Şahin’in Star TV için yaptığı hamle ile ’Küçük Kadınlar’ zirveye oturdu.

Kanal D’de yayınlanırken sergilediği başarıyı yeni kanalında da sürdüren ’Küçük Kadınlar’ Star TV’nin yüzünü güldürmüş oldu.

Ancak aynı şey Kanal D’den Star TV'ye geçen diğer bir yapım olan ’Haneler’ için geçerli değil. Komedi skeçlerinin yer aldığı yapımın yayın günü bir kaç kez değişmesine rağmen aşı tutmadı.

Haneler ekibi Star TV’ye transfer olduğu gün Star Haber tarafından da canlı yayında konuk alınmış ve dizinin artık Star TV ekranlarında olacağı Star Haber izleyenlerinede duyurulmuştu.

Haneler’den yadigar bir tek reklam yıldızı olan Yaban kaldı.

Peki Haneler’in final bölümünde neler olacak?

Haneler final bölümünde birbirinden komik skeçler yer alıyor. Haneler kahkaha bombası bir bölüm ile ekrana veda ediyor.

Boşanan Bir Hane skecinde bir karı koca boşanmalarını iki evli çift ile kutlamaya gider ve gece hiç umulmadık bir şekilde noktalanır.

Ege sahilinde muz ve jetski kiralayan Yaban ve Pınar’a biri doğru öteki ki yanlışlarla dolu fırlama iki müşteri gelip Yaban’ı deli eder.

Emlakçı Kudret ise asistanı ve karısı Dürdane ile tatile çıkar. Sahildeki turistleri görünce de cankurtaran olmaya karar verir. Dırdırhane’de ise Raziye, kocasına boşanma davası açar.

Ancak Raziye konuşması ile hakimi bayıltınca tutuklanır. Nikah kıyılan Bir Hane, Gamsız Bir Hane ve  Talihli Bir Hane skeçleri de sizi çok güldürecek.

Haneler, final bölümü ile bu akşam Star TV’de...

MEDYARADAR/ÖZEL


İRFAN ŞAHİN’İN YENİ BOMBASI TIKLAYIN..