Gündem
09 Mar 2010 09:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

BU KEZ CEM YILMAZ VE ATA DEMİRER İLE GÖRÜŞECEK!.. AÇILIM SIRASI SAHNEDE!..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılım toplantıları devam ediyor ve Mart ayının sonunda sahne sanatçılarıyla biraraya gelecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Açılımı toplumun tüm kesimlerine anlatın." direktifi ile başlayan AK Parti'nin açılım toplantıları, tam gaz devam ediyor.
 
Bir taraftan Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin önde gelen isimleriyle toplantılarda bir araya gelirken bir taraftan da il ve ilçe teşkilatları Türkiye'nin 81 ilinde toplantılar düzenledi. Bunların 25 tanesinde AK Partili bakanlar, genel başkan yardımcıları ve grup başkan vekilleri konuşmacı olarak bulundu.

Mart ve nisan ayında da bu konferanslar devam edecek. Gençlik ve kadın kolları ile Siyaset Akademisi de bu iş için görevlendirildi. Demokratik açılımın anlatılmasının halk için bir ihtiyaç olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Toplum bu konuda bir doyum noktası oluşuncaya kadar devam edeceğiz. Toplumdaki algı bu noktaya gelene kadar çalışmalarımız sürecek." açıklamasını yapıyor.

Öte yandan Başbakan'ın 20 Şubat'ta Dolmabahçe'deki ofisinde ses sanatçılarıyla buluşmasından sonra şimdi de diğer sanatçılar gündeme alındı. Başbakan, mart ayının sonlarına doğru sahne sanatçılarıyla bir araya gelecek. Toplantıya, sinema ve tiyatro oyuncuları, yapımcılar, yönetmenler ve aralarında Cem Yılmaz ile Ata Demirer gibi isimlerin bulunduğu stund-up sanatçıları katılacak. Henüz listenin kesinleşmediğini belirten Hüseyin Çelik, hiçbir isme yazılı veya sözlü davet iletilmediğini kaydetti.

Zaman