Televizyon
23 Ağu 2010 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

BU DİZİ SOSYAL YARAYA PARMAK BASACAK!

Televizyon ekranlarına yeni bir dizi geliyor.. Bu dizi, çok önemli bir sosyal yarayı gündeme taşıyacak!

Yönetmenliğini Mustafa Özen'in, yapımcılığını ise Murat Kadıoğlu'nun üstlendiği 'Cadde Hikayeleri' isimli dizinin basın tanıtımı önceki gün Bağdat Caddesi'nde yapıldı.

Başrollerini Fulden Aras, Paşhan Yılmazel, Oğuzhan Yıldız ve şarkıcı Tuğba Özerk’in paylaştığı dizide Bağdat Caddesi’nde yarış yaparken hayatını kaybeden, anlık zevkler peşinde koşan ve uyuşturucu kullanan gençler anlatılıyor.

Dizide, Lamborghini, Nissan Skyline GTR, Corvette ve Ferrari gibi lüks arabaların yanı sıra normalde trafiğe çıkması yasaklanmış fakat valilik tarafından özel izinle trafiğe çıkartılan modifiye edilmiş arabalar da kullanılacak. Dizinin çekimleri Eylül ayında başlayacak.

Dizide Tuğba Özerk, hız tutkusundan vazgeçen ’Meltem’ adındaki bir karakteri canlandıracak. Özerk, "Bağdat Caddesi’nde yapılan yarışlar yüzünden insanların çok canı yandı. Karşı cinsi etkilemek için arabayla anlık hava atma isteği, anlık artistik hareketler çoğu zaman sonucu tahmin edilemeyecek kadar kötü olaylara, ölümlere yol açabiliyor. Bu dizide bunun bedelinin ne kadar ağır olduğunu anlatacağız. Güzel kızlar, modifiye edilmiş arabalar, yakışıklı çocuklar.. Bu dizide her şey var." dedi.