Gündem
20 Tem 2011 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

''BU ARKADAŞLARA ALLAH'TAN VAHİY Mİ GELİYOR?'' BARANSU'NUN İDDİASI YILDIRIM'IN AVUKATINI ÇILDIRTTI!

'Bir kaç parlak delikanlı'nın devam eden şike soruşturmasının ayrıntılarını gerçekleşmeden söylemiş olması Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ı çıldırttı. VİDEO

Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, CNN Türk ekranlarında yayınlanan “Ne Oluyor” programında çarğıcı açıklamalarla dikakt çekti. Şirin Payzın’ın sorularını yanıtlayan Işık, şike operasyonu ve bu operasyonun medyada yer buluş şekliyle ilgili tartışılacak açıklamalarda bulundu.

TANBURACI’YA PALA BIYIKLI GÖNDERMESİ

Avukat Faik Işık, ilk olarak spor yazarı Osman Tanburacı’ya “pala bıyıklı arkadaş” diyerek göndermede bulundu. Osman Tanburacı’nın dün akşam Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan programa sonrası kendisini eleştirmesine sinirlenen Işık “ Telefonu kapattıktan sonra, ben buna soru sormam çünkü taraftır” diyor. Ben tabii ki tarafım, ben savunma tarafıyım.” dedi.

KÜTAHYALI VE BARANSU’YA DOKUNDURDU

“Türkiye’de embedded gazeteciler var” diyerek isim vermeden Mehmet Baransu ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı kast eden Işık “ 3 tane 4 tane çok parlak delikanlı görüyorsunuz. Siz bunları okuyorsunuz. Hangi soruşturmada ne yapılacağını yazıyorlar. Daha çıkmamış soruşturmaları yazıyorlar.” dedi.

SİZE ALLAH’TAN VAHİY Mİ GELİYOR?

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Tele Futbol programına katılarak 3. operasyonun yolda olduğunu iddia eden Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu’yu da eleştiren Işık “ Beyaz Tv ekranlarına çıkan bir kişi çıkıyor, bilirkişi olarak konuşuyor. 3. operasyonunda işadamları olacağını söylüyor. Suçtur bu. Demek ki o arkadaş embedded gazetecidir. Hani bu soruşturma gizliydi. Hani biz bilmiyorduk. Diğer medya bilmiyor. Bu arkadaşlar 4 tane. Son dönemin kahramanları bunlar. Bu 4 silahşöre diyorum ki “Siz embeddedsiniz. Diğer basının bilmediği ayrıntılarla ilgili her televizyon kanalında ahkam kesiyorsunuz. Sert konuşuyorsunuz. Bir de benim yanımda sert konuşun da göreyim. Size Allah’tan vahiy mi geliyor da biliyorsunuz.” dedi.

 BARANSU’NUN İDDİASI YILDIRIM’IN AVUKATINI ÇILDIRTTI!

 
TARAF YAZARI BARANSU’DAN HEM IŞIK’A HEM DE CNN TÜRK’E SERT YANIT!