Medya
16 Eyl 2010 07:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:37

''BU ADAM YÜZÜNDEN CANLI YAYINDA YUMRUKLAR KONUŞACAK!'' AYERİ KİMİ KASTETTİ?

"Kendisine 'Bağımsız, Ülkücü' diyen bu zat, 'Davadan dönmeyen isimleri' çıldırtmayı sürdürdü."

Ekranların yeni yıldızı Mustafa Çalık. Adının hizasına ’Gazeteci-Yazar’ kimliği oturtuluyor. Son olarak Tarafsız Bölge’deydi. Kendisine ’Bağımsız, Ülkücü’ diyen bu zat, ’Davadan dönmeyen isimleri’ çıldırtmayı sürdürdü. Bakalım, ne zaman canlı yayında yumruklaşma izleyeceğiz?

...
Aklımıza takılan bazı soruları dile getireceğiz. Referanduma katılmayanlardan 22 lira alınacak. Hakkari öncelikli, bazı illerde bu tahsilat nasıl yapılacak? En iyisi sandık başına gidenleri muhatap almak. Yüzde 9’luk orana katılanlara ’Cesaret madalyası’ verilmesini öneriyoruz. Oylama, sonuçlar, tepkiler derken aklımızda kalan bazı isimleri atlamayalım. Kimi okurlarımızın merak ettiği, TRT’deki akademisyenin adı Savaş Genç’ti. Şimdilerde ’Okur Temsilciliği’ni Yandaş Kanat’ta yapan Yusuf Baydar’ın yine TRT’de yaptığı konuşmayı kayda almayı unutmadık. Örneğin; ’Kemalizm’e karşı çıkan güçlü mesaj’. Bunları söylerken, yüz ifadesinin kurt adama dönüştüğünü ekleyelim. İhsan Bal, Baydar’ın yanında üvertür kaldı.

- - -
Referandum sonucundan mutlu değilseniz TürkMax’a takılın. Heberler’i -Haberler değil- mutlaka izleyin ki, kafanız dağılsın. ’Kavuğu, Yıldırım Akbulut’tan devralan Kemal Kılıçdaroğlu’ esprisi gibi güzel çalışmalar var. Hava Durumu’ndan, Şahan Gökbakar’a göndermelere kadar süper. Her şeyin kısa tutulması artılardan. Elif Dağdeviren ve ekibini kutluyoruz.

...
Türk Malı dizisini seviyoruz. Ancak şikayetimiz var. Allah bilmemneni -Burada bile yazmaktan nefret ediyoruz- versin söylevlerinden fenalık geldi. Bu uğursuz aşağılamayı kullanmasınlar. Uyarımız, senaryo grubuna.

Burhan AYERİ / AKŞAM