Gündem
24 Şub 2011 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

BJK TV'DE ŞOK RÖPORTAJ; YILDIRIM DEMİRÖREN NASIL YALANLANDI?

Beşiktaş Kulübü'nün resmi televizyonu olan BJK TV, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'i yalanladı..

Son günlerde sıkıntılı zamanlar geçiren Beşiktaş’ta, Alman teknik adam Schuster’in yerine alternatif isimler arandığı iddiaları kuvvetlenmeye başladı.
 
Maraton’un haberine göre; Özellikle Beşiktaşlı eski Yönetici İhsan Kalkavan’ın dün akşam BJK TV’de yaptığı açıklamalar bu konuda çok önemli ipuçları verdi.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi televizyonu olan BJK TV’ye röportaj veren İhsan Kalkavan, konuşmasında Beşiktaş’ın Schuster’in yerine hoca aradığını belirtti.

İhsan Kalkavan, BJK TV’ye verdiği röportajında "Beşiktaşlı yönetici arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre yabancı teknik adam arayışı var. Ayrıca 2 tane de Türk teknik direktörün ismi geçiyor" ifadelerini kullandı.

BJK TV’nin banttan verdiği bu röportajda İhsan Kalkavan’ın sözlerinin makaslanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş’ın kötü sonuçlar almasından sonra Başkan Yıldırım Demirören teknik direktör Schuster’in arkasında olduklarını belirtmişti.

Ancak İhsan Kalkavan’ın yaptığı bu konuşma ve Beşiktaş Kulübü’nün resmi yayın organı BJK TV’nin röportajın can alıcı kısmını makaslamadan yayınlaması kafalarda soru işaretleri yarattı