Gündem
22 Nis 2013 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

BİZİM ÜNLÜLERİN HALLERİ! EN KOMİK KİM?

İletişim danışmanı Özgür Aras, Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerini konu aldığı Bizim Ünlülerin Halleri isimli 6. kitabıyla okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kitabında, Türkiyenin tanıdığı ünlülerle geçen 20 yıllık meslek hayatında yıllara dayanan gözlemlerini okuyucularla paylaşan Özgür Aras; ünlülerin en dikkat çekici, en tuhaf, en belirgin, hatta kimi zaman komik karakter özelliklerini kendi gözlemlerinden yola çıkarak kaleme aldı.
 
Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanacak olan kitap bir bakıma ünlüleri tanıma kılavuzu olarak da değerlendirilebilir. Ünlüler dünyasından yola çıkan Özgür Aras, halktan insanların dünyasına da değiniyor ve aradaki farkların altını çizerek ünlü olma yolunda ilerleyecek olanlara da ipuçları vermeyi ihmal etmiyor.
 
Okuyucuları sıkmadan bir çırpıda okunacak, pek çok ünlü ismi akıllara getirecek yeni kitabının heyecanını okurlar ve medyayla paylaşmak için sabırsızlanan Özgür Arasın, daha şimdiden çok satanlar listesine aday olan kitabı 25 Nisanda tüm kitapevlerinde yerini alacak!
 
Özgür Aras 27 Nisan Cumartesi günü okuyucularıyla İzmir TÜYAP  Kitap Fuarında Epsilon Standındaki imza gününde buluşacak.
 
Özgür Aras ve Kitabı için ne dediler:
 
Özgür çok çalışkan ve üretgen..Uzun süredir takibimde. Yaptıklarına baktığımda da büyük resmi görmesi en önemli özelliğidir diyebilirim. Onun bu kitabını okuyunca ünlülerin de büyük resmini göreceksiniz. Sanırım daha sonra her ünlü resmi size küçük gelecek..Okumaya başlayın ne dediğimi anlayacaksınız.
 
Prof.Dr. Ali Atıf Bir
 
Bütün insanların bu hayata gelişinin bir sebebi ve amacı vardır.  Bazı insanlar sebebini bulur, amacını belirler, diğerleri ise ölüm kapıyı çalıncaya kadar aramaya devam eder.Özgür, diğerlerinin içinde kaybolmayan bazı insanların içindedir ve bunun da farkındadır.
 
Abdullah Özdoğan / Gazeteci - Yazar

 
 
"İletişim" deyip geçmeyin, dünyanın en zor işlerinden birisidir. Mesela siz kaç tane koskocaman olmuş "ego"yu yönetebilirsiniz?, yada kaç tane koskocaman "ego" ile vakit geçirebilirsiniz? İşte Özgür "egonu benim önümden çeker misin lütfen" diyebilenlerden. başarısının sırrı da burada galiba......
 
Armağan Çaglayan /Yapımcı
 
Ünlü psikolojisini özebilmek ve gereken yönetim becerilerini uygulayabilmek ustalık gerektirir. Özgür Aras bir psikolog gibi bu işi çözenlerden.
 
Aşkım Kapışmak / Davranış Bilimleri Uzmanı
 
Hep bizim dertlerimizi dinler o kadar işinin arasında. Bunuda nasıl becerir bilmem ama. Benim içimdeki ses ,bazen yol göstericim ,çogu zaman sırdaşım. Herşeyin en iyisine layıktır başarısı tesadüf değildir. Seni seviyorum bitoş
 
Demet Akalın / Sanatcı
 
’iletişim’konusunda yumuşak ve naif tavrı ile çok seveni olan bir profosyoneldir Özgür...hayatının büyük bir kısmını verdiği bu meslekte,geriye  iyi dostluklar bırakabilmek zor zanaattır aslında...
Oya gibi işlenen bu kariyerden bana,iyi bir sırdaş,kızıma ömürlük bir dayı  ve birde bu kitaptaki gözlemler kaldı...
 
Deniz Akkaya / Model
 
Ünlülerin dünyasini Özgur Aras’tan daha iyi bilecek kimse var mi? Ben Özgür’den çok şey ögrendim. Şimdi sira sizde. Bu dunyanın içinde bilgiye bu kadar deger veren ve basarılarına başari katarak yıllarca ismini koruyan Özgur Aras’in kitabi herkes için cok degerli..
 
Elvan Oktar / Araştırmacı
 
Enerjisi bu kadar pozitif ve adil,işinde de böyle bir başari ve kariyer elde etmis insan tanimak fikri bile benim icin zor bir denklemdi..Özgür Arası tanımadan önce..Sektörümüzün sabrı kalmamış dikenli sahte insanlarının arasında Özgür Aras ile tanışmak ve calışmak inanılmaz bir şanstır..
 
Ekin Türkmen / Oyuncu
 
Özgür çok zekidir...Her projeyi ayrı değerlendirir, geleneksel ve kalıplaşmış pazarlama yöntemlerini de iyi bilir, modern yöntemleri de.Ona o sırada hangi yöntem lazımsa, o yöntemi yerinde ve doğru bir şekilde kullanır.Henüz aksine şahit olmadım.İnsandır bir de Özgür...Şu sayıları az, hem zeki olan hem de insan olarak kalabilmiş kişilerdendir.

Emre Aydın / Sanatcı
 
 Ün ve şöhreti taşımak zordur. Birde bunu taşımayı beceremeyen insanlarla çalışmak çok daha zordur. Ama Özgür Aras bunu başaran yada başaramayanlarla sorunu çok güzel çözebilmiş kendi alanında tek kişidir.

Esin Övet / Gazeteci Yazar
 
 ...ve günün sonunda, bir bilene danışmanız gerektiğinde, hayat Özgür’ü çıkarır karşınıza...Yıllarca biriktirdiklerini paylaşır sizle. Bazen söyledikleri işinize gelmese de ne yazık ki hep doğru çıkar... Bu kitap mı? Her satırına imzamı atarım...

Öder Sarıahmetoğlu / Gazeteci
 
"Onunla tanıştığım ilk günü unutamam. Kaprisli ve oldukça ukala birini beklerken karşımda sıcacık ve gerçekten samimi birini bulmuştum.  Tahmin edersiniz ki bu, şu sıralar az rastlanan bir şey olduğundan epey de şaşırmıştım...

Oturduk konuştuk. Bize ayrılan süre 2 saatti ama biz yaklaşık 6 saat sonra tüm şehir uykuya hazırlanırken Nişantaşı’nda bir kaldırımın üzerinde gülme krizine girmiştik ...İşte böyle biridir Özgür. İnsanı şaşırtan, insana "iyi ki hayatıma girdi" derdirten cinsten..."
 
Pelin Cini / Gazeteci - Televizyoncu
 
Adam olucak çocuk . belli olur sözüyle başlamak dogru olur sanırım. Gözündeki heyecan ve yaratıcılık o günden bugüne başarılı işlere imza atacağını ilk günden biliyordum. Seninle gurur duyuyorum küçük dev adam.