Gündem
07 Tem 2011 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:32

''BİZE BU LEKEYİ NASIL SÜRERSİN?'' EKRANDA AZİZ YILDIRIM İSYANI!

Kanaltürk'teki Telegol'ün Fenerbahçeli yorumcusu Ziya Şengül izleyicileri ekrana kilitleyen bir konuşmaya imza attı. VİDEO

Fenerbahçe’de futbol oynadığı yıllarda sayısız başarıya ulaşmış eski futbolcu yeni yorumcu Ziya Şengül, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike yaptığı iddiaları karşısında adeta çılgına döndü.

BİZE BU LEKEYİ NASIL SÜRERSİN?

Ziya Şengül telefon ile bağlandığı Telegol’de moderatör Serhat Ulueren’in "ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine, "benim düşünecek halim mi kaldı Serhat?" diyerek sözü aldı.

Ziya Şengül: Benim düşünecek halim mi kaldı Serhat? Ben yerlerde sürünüyorum. Türk futbolunun yanı sıra Fenerbahçeliler ağıt yakıyor.

Üzüntüsü her halinden belli olan Şengül, Aziz Yıldırım için şunları söyledi;

Eğer iddialar doğru çıkarsa, yolda görsem selam bile vermem. Tamam Aziz Yıldırım, tamam sevgili kardeşim, geçmiş olsun ama bize öyle bir geçirdin ki... Hayatımız boyunca bu lekeyle bizi bu ligde bıraktın.

Eskiden deplasmanlarda maça çıkarken bize "milyonluk eşekler" derlerdi. Peki şimdiki genç futbolcu kardeşlerimiz maça çıkarken, onlara "şikeci Fenerbahçeliler" demeyecekler mi? Bize bu lekeyi nasıl sürersiniz?

EKRANDA AZİZ YILDIRIM İSYANI!