Televizyon
31 Eki 2012 11:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

BİRAND'DAN MUHABİRİNE İLGİNÇ UYARI; ''DİKKAT ET ERHAN BUNLAR TEHLİKELİ SORULAR''

Mehmet Ali Birand, Ankara Temsilcisi Erhan Karadağ'ı hangi konuda dikkatli olması için uyardı? VİDEO

Kanal D ana haber bülteni ilginç bir Birand ve muhabir diyaloğuna daha sahne oldu. Kanal D’nin Ankara Temsilcisi Erhan Karadağ ile canlı yayın bağlantısı kuran Birand çarpıcı uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 29 Ekim kutlamalarında Ankara’daki polis barikatlarının kaldırılmasında rol oynadığı yönündeki iddialar Kanal D Haber’de de geniş yer buldu. Konuyu ekrana taşıyan Birand, iddiayı Erhan Karadağ’a sordu. Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında çelişki yaratan tartışmayı yorumlayan Birand ile Erhan Karadağ arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Birand muhabirini Erdoğan-Gül çelişkisinin sorumlusu ilan etti
M. Ali Birand, Erhan Karadağ’ın Cumhurbaşkanı Gül’ün "barikatları ben kaldırttım" iması taşıyan açıklamasına konu olan soruyu sorduğunu hatırlattı ve "Ben sorumluyu buldum. Bu çatlağın sorumlusunun Erhan olduğu ortaya çıktı. Şimdi söyle bakalım Cumhurbaşkanı’na soruyu sen sordun, Cumhurbaşkanı sana ne dedi?" diye sordu. 29 Ekim resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Gül ile basın danışmanı Ahmet Sever ile görüşen Erhan Karadağ tartışma konusu olan açıklamanın nasıl yapıldığını anlattı.

Dikkatli ol Erhan, biliyorsun bunlar tehlikeli sorular
Gül’ün polis barikatlarının kalkmasında rol oynadığı iddiasının perde arkasını anlatan Karadağ, canlı ybağlantının sonunda ilginç bir uyarı aldı. Karadağ’a ironik bir tavsiyede bulanan Birand, "Bir daha böyle şey sorular da sorma. Dikkatli ol! Bu sorular biliyorsun tehlikeli sorulardır..." diyerek ilginç bir mesaj verdi.

İŞTE O ANLAR : VİDEO