Televizyon
24 Ağu 2013 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

BİR YASTIKTA'NIN OYUNCULARI TRT'DEN AÇIKLAMA İSTEDİ!

TRT'nin 'Bir Yastıkta' dizisi ile aldığı kararlar, sosyal medyaya yansımış ve büyük bir tartışma yaşanmıştı.

Son birkaç gün oyuncularla ve TRT'nin resmi tweet'lerindan sonra dizinin akıbeti tamamen bilinmez bir mecraya doğru akmaya başlamıştı. Bunun üzerine, dizinin başrol oyuncularından Özge Borak'ın menajeri, olayı kendileri açısından yazılı bir açıklamayla özetledi...

O açıklama şöyle :

Üç gündür sosyal medyada TRT'de yayınlanan 'Bir Yastıkta' dizisi oyuncularının diziden çıkartıldıkları haberlerine istinaden temsil ettiğimiz oyuncularımız Özge Borak ve Seray Gözler ile ilgili tüm kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Temmuz ayında, Hisseli Harikalar Yapım şirketi dizinin senaryosunda problem olduğu gerekçesiyle dizi çekimlerine ara verdi. Senaryo revizesinin ardından kısa bir süre çekimler devam ettikten sonra TRT yönetiminden senaryonun yeniden revize edilmesi isteği geldi ve çekimler durduruldu.

Ardından yapım şirketi tarafından "TRT'nin senaryoda istediği değişliklerin uzun süreceği, hatta senaryo içeriğinin tamamen değişebileceği ama aynı oyuncular ile devam etmek istedikleri ve yeni senaryonun dizi oyuncuları tarafından beğenilmesi durumunda tekrar anlaşma yapılacağı" söylendi.

Yapım şirketi, yeni senaryonun zamanı hakkında bilgi veremediği ve bu süre zarfında oyuncularımız Özge Borak ile dizide yer alan diğer oyuncuların da önüne engel koymamak niyetiyle sözleşmelerin fesh edilmesini istedi. Biz de tüm iyi niyetimizle sözleşmemizi feshettik.
Twitterdaki takipçilerinin sezon finalini yaparak ara veren dizinin başlama tarihini sormaları üzerine, oyuncumuz Özge Borak, kendi twitter hesabından dizinin yayından kaldırıldığı bilgisini paylaştı. Bu paylaşımın hemen sonrasında ise TRT yönetiminin twitter hesabından, dizinin Eylül'de cast ve hikayede değişiklikler yapılarak devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Böyle bir bilgisi olmayan biz ve tüm oyuncular bu duruma bir anlam veremedik. Yetkililer tarafından bir açıklama yapıldığı takdirde bizlerde tüm kamuoyu ile birlikte bilgi sahibi olmuş olacağız.