Gündem
12 Eyl 2010 09:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:36

BİR SONRAKİ SURVİVOR'A GİDİP 15-20 KİLO VERİP GELSEM Mİ DİYORUM!

Survivor'da gözlemci olarak Panama'ya giden Rahşan Gülşan neler anlattı?

Acun Ilıcalı: Böyle bir final bekliyor muydun?

Rahşan Gülşan: Hakan'ı göreceğimden emindim, İhsan yeni idi ilk o gönderilebilirdi, kızlar birbirlerini yemek isterken yem oldular... Şaşırdım sonuca açıkçası.

Rahşan Gülşan adadaki en dramatik an için ne dedi?
Benim için, Adadaki en dramatik an, kızlar adasına gidip ayrıldığımda teknede el salladığım andı. Orada dünyanın bir ucunda gerçekten ıssız adada onları bırakıp dönmek içimi acıttı. Beni gördüler, sohbet ettik. Onların derdi o anda, SADECE AÇLIK! Bukelamun haşlama konuşuyorlar, kaynatsak yeşil mi olur, yenir mi. 10-15 tane kızı ıssız bir adada tek başına bırakmak içler acısı idi. Allah yardımcıları oldu yani.

Bir sonraki Survivor'a gidip 15-20 kilo verip gelsem mi diyorum...

Eski Survivor'larda 10 veriyorsak bu sefer 1 verelim dedik

Acun Ilıcalı bundan önceki Yunan'lılar ile Türklerin birarada yaptığı Survivor için, tekneden yarışmacıarı attıkları, sabah kadar ıslak ve aç susuz geirdikleri günleri, tekneden attıkları yarışmacılara 100 dolar verip en yakın köye kadar yüzün ne alabilirseniz onları adaya götüreceksiniz dendiğinde yarışmacıların köylüleri nasıl yağmaladığını anlattı ve ekledi.

Geceyi ıslak geçiren ve yapışkan sivrisineklere maruz kalan 10 Türk oyuncunun 9'u ertesi gün Survivor'ı bırakmak istedi.

En önemli konuşmalarımdan birini yaptım

ACUN ILICALI : Adaya bi gittim herkesin gözü kapanmış şişten, ıslak kıyafet ve bi de yağmur.10 kişiden 9'u ayrılmak istiyor. Bir tek Derya kalabileceğini söyledi. Derya kalmak istiyor, benim için sakıncası yok hepiniz gidin dedim. 1 Türk 10 Yunana karşı diye yeni hikaye başlatırız, dedim. Bu program Yunanistan'da yayınlanacak, bu görüntüyü düşünün dedim, adadan kaçan Türkler... 2 dakika sonra hepsi biz varız dediler.

Hakikaten şartlar çok zor. Eskiden 10 veriyorsak şimdi 2 verelim dedik. Ve gerçek Survivor şimdi ortaya çıktı.

R.G.: Kızların hali vahimdi. Biarz pilav, nohut, makarna verseydiniz. balık tutamıyorlar zaten. Yapma Acun empati kurmaya davet ediyorum kızların durumu çok zor orada, erkekler hiç değilse balık tutabiliyor. Kızlara birşeyler verin ama...

A.I.: Ama o piza sahnesi bu şekilde oluyor işte. Kızlar pizzayı görünce ağladılar. Bu gerçek görüntü işte o açlıkla oluyor.