Magazin
30 Mayıs 2014 10:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Bir oturuşta kilolarca et tüketen ünlüler! Rekor kimde?

Et de­nin­ce ak­la ilk ge­len isim­ler­den bi­ri olan Gür­kan Top­çu ün­lü müş­te­ri­le­ri­nin sır­la­rı­nı pay­laş­tı.

Magazin dünyasının ünlü isimleri et yemeyi çok seviyor. Et denince akla gelen isimlerden biri olan Gürkan Şef, ünlü müşterilerinin bir oturuşta kilolarca et yediklerini anlattı.

DİŞİ SIĞIR ETİ TERCİH EDİYORLAR
Bugün'de yer alan habere göre, Son yıl­lar­da po­pü­ler olan ka­sap res­to­ran­lar ün­lü isim­le­rin baş­lı­ca uğ­rak yer­i oldu. Özel­lik­le pro­te­in di­ye­ti ya­pan bir­çok ün­lü, form­la­rı­nı ko­ru­mak için 0 ile 2,2 de­re­ce ara­sın­da 28 gün din­len­di­ri­len, di­şi sı­ğır eti­ni ter­cih edi­yor.

"SERTAN ERENER LOKUM SEVER"
Et de­nin­ce ak­la ilk ge­len isim­ler­den bi­ri olan Gür­kan Top­çu ün­lü müş­te­ri­le­ri­nin sır­la­rı­nı pay­laş­tı. Ko­yu bir ve­je­ter­yen olan Ser­tab Ere­ne­r'­i ilk kez et­le ken­di­si­nin ta­nış­tır­dı­ğı­nı söy­le­yen Top­çu, "Ser­tab Ha­nım sı­ğı­rın en yumu­şak ye­ri olan ve lo­kum di­ye ad­lan­dı­rı­lan böl­ge­sin­den ta­da­r" de­di.

"ÇAĞLA ŞİKEL BİR OTURUŞTA 1 KİLO YER"
Çağ­la Şı­ke­l'­in de müş­te­ri­le­ri ara­sın­da ol­du­ğu­nu be­lir­ten ün­lü aş­çı, "Çağ­la eşi Em­re Al­tu­ğ'­dan da­ha faz­la yer. Ku­zu ka­fe­si çok se­ver. Bir otu­ruş­ta 1 ki­lo tü­ke­tir." diyor.

"REKOR ALİŞAN'IN"
Müş­te­ri­le­ri ara­sın­da kim­se­nin Ali­şa­n'­ın aya­ğı­na su dö­ke­me­ye­ce­ğini vur­gu­la­yan Top­çu, "Re­kor Ali­şa­n'­ın. Bir otu­ruş­ta 3,5 ki­lo et ye­di­ği­ni bi­li­yo­ru­m" de­di. Bü­lent Er­so­y'­un da 2,5 ki­lo yi­ye­bil­di­ği­ni ifa­de et­ti.