Medya
15 Haz 2010 08:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

BİR KÖŞE YAZARININ IVIR ZIVIR NOTLARI!

Hangi köşe yazarı "Karpuz gibi bölünen bir ülkede benim gibi bir adamın işi zor." diyor..

* Her gün bir konser izlemeye başladığım günden beri acayip yorulmaya başladım. O sinir bozucu çaptan düşüş başladı mı ne?

*  Kemal Bey’e çıkışıyorum, Tayyipçiler “Aferin” diyor... Tayyip Bey’e çıkışıyorum Kemalciler “Aferin” diyor... Karpuz gibi bölünen bir ülkede benim gibi bir adamın işi zor.

*  Nankörlük kaderimizde var... Daha dün “Gelsin artık şu sıcak” diye feryat ederken bugün “Çok sıcak... Çok sıcak...” diye inliyoruz.

*  Hava sıcakken yapılacak en iyi şey: Kanyon’da kurander etkisinde keyif çatmak.

*  Şu konuda bir yazı yazmalıyım: Kemal Bey’e laf söyleyemeyenlerin hedef tahtasına Önder Sav’ı oturtmalarını pek zavallıca buluyorum. Önder Sav’ın ipleri eline almasına laf söyleyeceğine, ipleri Önder Sav’ın eline verene laf söylesene...

*  İlk okuduğumda bayıldığım Ömer Seyfettin’in Efruz Bey’i o kadar da şahane bir kitap değilmiş.

*  Geçen akşam Show TV’de yayınlanan “Evcilik Oyunu” adlı program, bir hilkat garibesinin çekiciliğiyle çekti beni. Bir süre ağzım açık izledim... Ve şunu dedim: Bu ülkede bu programdaki tiplerden çok var mıdır acaba?

*  Metin Münir enteresan bir adam... Bence onun “Hayat güzel değildir” diye bir kitap yazmasının vakti geldi.

*  Berhan Şimşek CHP İstanbul İl Başkanı olarak atanmış... Bakalım Berhan, Minyeli Abdullah mı olacak, Deniz Gezmiş mi? Yoksa bir senteze mi gidecek?

Ahmet HAKAN / HÜRRİYET