Gündem
21 Oca 2024 15:56 Son Güncelleme: 21 Oca 2024 23:46

Bir ilimiz diken üstünde! Sahile vuran ceset sayısı 6'ya yükseldi

Antalya’nda 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Bu son 5 gün içerisinde Antalya sahillerinde bulunan 6’ncı ceset oldu.

Antalya sahillerine vuran cansız bedenlere bir yenisi daha eklendi. Aksu ilçesindeki 5 yıldız bir otelin çalışanları sahilde erkek cesedi bulurken, Antalya sahillerinde son 5 günde bulunan ceset sayısı 6'ya yükseldi. Polis sahillere vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruyor.

CESEDİ OTEL ÇALIŞANLARI BULDU
Aksi Kemerağzı Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otelin çalışanları tarafından saat 10.30 sıralarında sahilde ceset görüldü. İhbarla olay yerine sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından bir erkeğe ait olan ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DÜN MANAVGAT'TA 2, SERİK'TE 1 CESET BULUNDU
Öte yandan geçen çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulundu. Serik'in Kadriye Mahallesi'nde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 13 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine, İstanbul'da yaşayan ailesi DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi.

GÖÇMEN TEKNESİ İDDİALARI
Son günlerde Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor.

 

ETİKETLER
#Antalya #Aksu