Televizyon
30 Ara 2011 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:11

BİR DİZİYE SONRADAN DAHİL OLMAK KOLAY DEĞİL!

İpek Tuzcuoğlu'nun yerine "Avrupa Avrupa" dizisinin kadrosuna dahil olan Ebru Cündübeyoğlu, 14. bölümden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak.

Yapımcılığını Mia Yapım’ın (Banu Akdeniz), yönetmenliğini Şafak Bal’ın üstlendiği, senaryosunu Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş ve Barkın Şenüren’in yazdığı “Avrupa Avrupa” adlı komedi dizisi 14. Bölüm itibariyle dizinin yeni Gülbahar’ı Ebru Cündübeyoğlu ile izleyicinin karşısına çıkacak. 

Diziye 14. Bölümle birlikte katılan Ebru Cündübeyoğlu, “Diziyi özellikle hiç izlemedim. Senaryo ve bana verilen detay bilgilerle Gülbahar karakterini çıkardım. Bir diziye sonradan dahil olmak çok kolay bir şey değil ancak beni çok sıcak bir ekip karşıladı ve adapte olmakta hiç zorlanmadım. Kamera önü kadar kamera arkası da son derece eğlenceli geçen bir ekiple çalışmak çok keyifli…” dedi.

14. bölümün konusu şöyle:

Gül ve Can’ın aşkını öğrenen Tekin, adeta deliye dönmüştür. Ne yapacağını şaşırmış ve gözü dönmüş bir halde, bu aşkı eniştesine anlatmaya kararlıdır. Tekin’in bu halinden son derece korkan ve çaresiz kalan Can, Tekin’in kafasına eline geçirdiği bir vazoyu indirir.  Artık işler tamamen çığırından çıkmıştır. Tüm apartman ve muhtar, Can ve Gül’e yardım etmek ve onlara zaman kazandırmak için seferber olurlar. Başına aldığı darbeyle bayılan zavallı Tekin; eli, ayakları ve ağzı bağlı bir halde bir halıyla beraber rulo yapılır ve elden ele dolaşmaya başlar. Kendine gelmemesi için kafasına aldığı darbelerin ardı arkası kesilmez.

Tekin’i sakinleştirecek ve onun konuşmamasını sağlayacak tek kişi Matmazel’dir. Matmazel’in evinde 2 gün boyunca saklanan Tekin, ayılır ayılmaz soluğu evinde alır.  Fakat beklenmeyen gelişme yaşanır; Tekin başına aldığı darbelerden dolayı hafızasını kaybetmiştir. Tüm gözler, Tekin’in evinden çıktığı Matmazel’e çevrilir. Çaresiz âşıkları korumak Matmazel’e düşer ve kendini feda ederek Tekin ile aşk yaşadıklarını söyleyiverir. Tekin mutluluktan uçarken, Matmazel, Gül ve Can ne yapacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Bir yandan düğün hazırlıkları başlarken, bir yandan da Tekin’in hafızası yavaş yavaş yerine gelmeye başlar. Can ve Gül için korkulan olmayacak gibi görünmektedir, artık aşklarına Tekin de inanmaya başlamıştır.

“Avrupa Avrupa” 1 Ocak Pazar 19.55’te TRT 1 ekranlarında