Gündem
11 Haz 2010 13:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

BİLDİKLERİNİ AÇIKLA EĞER AÇIKLAMAZSAN...! UĞUR DÜNDAR'DAN İHH BAŞKANI'NA REST!

Uğur Dündar, İHH Başkanı Bülent Yıldırım'a resti çekti.

Gazze'ye giden yardım filosunu organize vakıf olan İHH'nın başkanı Bülent Yıldırım'ın iddiaları medyada yeni bir polemiği başlattı. Yıldırım'ın İsrail yanlısı gazeteciler var demesinden sonra özellikle Doğan Medya Grubu'ndan çarpıcı tepkiler geliyor.

Star Haber anchormani Uğur Dündar Yıldırım'ın açıklamaları üzerine sert tepki gösterirken 'bildiklerini açıkla' dedi. Bülent Yıldırım, İsrail'de MOSSAD ajanları tarafından sorgulandığını ve kendisine Türk medyası ile ilgili ciddi iddialarda bulunduklarını açıklamıştı. İHH başkanına göre, sorguda kendisine 'Türkiye'de MOSSAD bağlantılı gazeteciler olduğunu  ve onlar harekete geçtiğinde şimdiki İsrail karşıtı havanın değişeceği' söylenmişti. Yıldırım, İsrail'li gazetecilerin bu gazetecilerin isimlerini de verdiğini zamanı geldiğini bu isimleri açıklayacağını söyledi çarpıcı bir iddiada daha bulundu: 'O gazetecilerin yazıları ve haberleri MOSSAD'ın söylediklerini doğruluyor maalesef'

İşte bu iddialarını düzenlediği bir basın toplantısında açıklayan Yıldırım'a medyadan sert tepkiler geliyor. Star haber anchormani Uğur Dündar haber verdikten sonra İHH başkanına yaptığı çağrıda 'Bildiklerini açıkla' dedi. Dündar, 'eğer bildiklerini açıklamazsan sen bir müfterisin' diyerek tepkisi gösterdi.

Diğer yandan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Medya Mahallesi'nde ise iddialara dair Ayşenur Arslan'ın benzer tepkisi olmuştu.