Televizyon
29 Şub 2016 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Big Brother Türkiye'nin son finalisti kim oldu? (Medyaradar/Özel)

‘Big Brother Türkiye’ evinde dün gece (28 Şubat Pazar) yarı final heyecanı yaşandı.

‘Big Brother Türkiye – Yarı Final’inde, izleyicilerden en yüksek oyu alan İdil, ‘Big Brother Türkiye’nin 4. ve son finalisti oldu. Rezan, Gökçen ve Seda ise, eve veda ettiler.

‘Big Brother’ın verdiği ‘Takım Görevi’ni başarıyla tamamlayan ev halkı, ödül olarak, 4 Mart’ta vizyona girecek ‘Kaçma Birader’ filmini herkesten önce izleme şansını elde etti. Filmin senaristlerinden ve başrol oyuncularından Emrah Kaman da sürpriz yaptı ve ‘Big Brother Türkiye’ evine misafir oldu.

Emrah Kaman ve ev halkı, ‘Kaçma Birader’in ‘Aşk Yozgat’ta Yaşanıyor’ adlı film şarkısı fragmanını birlikte izlediler.



İP İLE BİRBİRLERİNE BAĞLANDILAR
‘Big Brother’, takım oyunu için Arena’ya çıkan ev halkına önce ‘havuz’, sonra ‘yap boz’ görevi verdi. İki turdan oluşan görevde ev halkının, ilk turda tüm yap boz keselerini toplaması, ikinci turda ise yap bozu tamamlaması gerekiyordu.

Havuz görevinde Arsel, Sinan, Onur, Rezan, Gökçen, Seda ve İdil, birbirlerine iple bağlandılar. Onların bağlı olduğu ip de Arena’daki düzeneğe bağlı idi . Ev halkının, bir yandan ipi düzenekten kurtarmaları, diğer yandan da yolları üzerinde duran keseleri toplamaları gerekiyordu. Arsel, Sinan, Onur, Rezan, Gökçen, Seda ve İdil, ipten kurtulup, tüm yap boz keselerini toplamayı başardılar ve ilk turu geçtiler.

ÖDÜLLERİ ‘KAÇMA BİRADER’                                                                                                  
Ev halkı, yap bozu da tamamlamayı başardı ve görevi belirtilen sürede bitirdiler. Ortaya, ‘Kaçma Birader’ filminin afişi çıktı. ‘Big Brother’ da ev halkına ödül olarak,  4 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Kaçma Birader’ filmini herkesten önce izleme şansını verdi.

EMRAH KAMAN, ‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ EVİNDE
‘Kaçma Birader’ filminin senaristlerinden ve başrol oyuncularından Emrah Kaman, ev halkına sürpriz yaptı ve ‘Big Brother Türkiye’ evine misafir oldu. Onu, kapıda Arsel karşıladı.  Emrah Kaman ve ev halkı salona geçip, ‘Kaçma Birader’in ‘Aşk Yozgat’ta Yaşanıyor’ adlı film şarkısı fragmanı izlediler. Filmi ve oyuncuların performanslarını çok beğenen ev halkı, Emrah Kaman’dan, ‘Kaçma Birader 2’yi de çekmelerini istedi. Ev halkı ile film üzerine bir süre sohbet eden Emrah Kaman, daha sonra tüm yarışmacılara başarı dileklerinde bulunarak evden ayrıldı.

İZLEYİCİLERDEN EN AZ OYU REZAN ALDI                                                                                                    
‘Big Brother Türkiye’nin 4. ve son finalistinin belli olacağı izleyici oylaması sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla birlikte evde heyecan da arttı. İzleyicilerden en az oyu Rezan aldı ve yarı finalde eve veda eden ilk isim oldu.

GÖKÇEN DE FİNALİ GÖREMEDİ                                                                                                              
İzleyicilerden en az oyu alan ikinci isim Gökçen oldu ve yarı finalde, göz yaşları içinde eve veda etti.



SON FİNALİST İDİL
‘Big Brother Türkiye’nin son finalisti olmak için İdil ve Seda baş başa kaldı. İzleyiciler, en çok oyu İdil’e verdiler ve ona finalin kapısını açtılar. Seda, eve veda ederken, İdil ise, Arsel, Sinan ve Onur’dan sonra adını finale yazdıran 4. ve son isim olmayı başardı.

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, 6 Mart Pazar akşamı ise ‘Big Brother Türkiye – Final’ bölümü ile Star’da.