Televizyon
06 Ağu 2013 09:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

BEYAZ TV'YE CANLI YAYINDA İNCİ SÖZLÜK DARBESİ!

Beyaz TV'de yayınlanan sahur programında İnci Sözlük ekibi tarafından yapılan şaka herkesi güldürdü.VİDEO

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan sahur programı İnci Sözlük ekibinin şakası ile günün konusu haline geldi.

2011 yılında maaşının azlığından dolayı evlenemediği için isyan eden bir seyyar satıcıdan esinlenerek ’Altını Şer İncisi Ker’ isminde bir şarkı yapan İnci Sözlük, özellikle sosyal medya kullanıcılarını çok eğlendirmişti.

İnci Sözlük, 2 yıl önce yaptıı şarkıyla milyonların bildiği bir kelime topluluğu haline gelen bu sözü Beyaz TV’de yayınlanan bir sahur programında izleyicilerin maillerini cevaplayan bir din adamına sordu. ’Öncelikle hayırlı geceler diliyorum değerli hocalarım. ’Altını şer incisi ker’ sözünde bahsedilen şer kelimesinden nasıl bir mana çıkarmamız gerekir?’ şeklinde sordukları sorudaki kastı program sunucusu anlamayıp konuğuna yöneltince sosyal paylaşım sitelerinde ışık hızıyla yerini aldı.

ŞAKANIN FARKINA BİLE VARMADILAR
Sosyal paylaşım sitelerinde dinle alay edildiğini düşünen kullanıcılar yapılan şakaya sert tepkiler gösterirken karşıt görüşlü kişilerse ’din programında banka reklamı veren bir kanala az bile yapılmış’ şeklinde eleştirilerde bulundu. 
Hacı Bayram Veli camiinde yapılan Huzur-u-Sahur programında twitter aracılığı ile sorulan sorulara yanıt veren sunucular, İnci Sözlük’çülerin şakasının farkına bile varmadılar.

ŞAKAYI ANLAMADI ARDINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Sunucu şaka sorusuna konuğu olan ilahiyatçının yanıt vermesini bekledikten sonra, "Sizden gelen her bir maile cevap verdik, tweetlere cevap verdik, bize güç kuvvet veriyorsunuz, o güzel sözlerinizle, nadide sözlerinizle bizi adeta kanatlandırıyorsunuz. Hepinize kalbi şükranlarımı sunuyorum"  diyerek programı izleyen ve soru soranlara teşekkür etti.