Televizyon
16 Eki 2022 16:59 Son Güncelleme: 16 Eki 2022 17:01

Beyaz TV’de Ekrem İmamoğlu’na övgüler! “Helal olsun milliyetçilikle…”

Gökçeklerin kanalı Beyaz TV spikeri Tahir Sarıkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na övgüler yağdırdı.

AK Partili Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in genel müdürlüğünü yaptığı Beyaz TV’de Ekrem İmamoğlu’na övgü dolu sözler söylendi.

Beyaz TV spikeri Tahir Sarıkaya, ‘Uyan Türkiyem’ programında gazeteci Enver Aysever’e İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer üzerinden eleştiriler yöneltirken, İBB Başkanı İmamoğlu’na ise methiyeler dizdi.

“Ekrem İmamoğlu'na helal olsun”

Buradan Enver Aysever'e sesleniyorum. Bakın içim rahat çünkü Ekrem İmamoğlu'nu hayatımda bir kez gördüm. Kendisine oy da vermedim, İmamoğlu'na. Avukatı da değilim. Kendisini de tanımıyorum.” diyen Sarıkaya, “Dışarıdan görüyorum ama vicdanım arkadaşlar bakın; şimdi bu insanlar Enver Aysever gibi insanlar İstanbul Belediye Başkanlığı'nda acaba ne oldu da ne işlere gitmedi de sevgili seyirciler? Belediyeyle içli dışlı olabilen ne oldu da Enver Aysever tuttu Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmeye başladı. Abi Ekrem İmamoğlu'na helal olsun. Adam milliyetçilikle Türk takımlarımızın başarısını milli bir şekilde tweet atmış. O zaman Sayın Enver Aysever Yunanlılarla ilgili tweet atan Tunç Soyer'i niye eleştirmedin de tuttun, milli Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdin. Kusura bakma ben de bunu söylerim. İşte buyurun, iki yüz otuz sekiz bin liralık da Enver Aysever'in ihalesi de iptal olmuş. Bunu da sosyal medyadan gördük sevgili dostlar. Bu arada Enver Aysever beni de engellemişsin. O engeli de kaldır.” ifadelerini kulandı.