Televizyon
24 Kas 2012 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:25

BEYAZ, KANAL D'Yİ FENA Tİ'YE ALDI! CANLI YAYINDA NELER SÖYLEDİ?

Kanal D'nin Beyaz Show'un yayın saatini sürekli değiştirmesini eleştiren Beyazıt Öztürk canlı yayında kendi kanalı yönetimini tiye aldı.

Kanal D'nin sevilen talk show programı Beyaz Show yine izleyenleri ekrana kilitlerken geceye Beyazıt Öztürk'ün Kanal D yönetimine yaptığı sitem damgasını vurdu.

HAFTAYA SAAT KAÇTA YAYINDA OLURUZ BİLMİYORUM

Programın yayın saatinin sürekli değişmesini tiye alan Beyaz, kanal yönetimine ilginç mesajlar verdi. "Saat kaçta gireceğimi bilmiyorum. Kanalın içinde devamlı takım elbise ile dolaşıyorum. Her an çağırabilirler diye koridorda dolanıyorum." diyen Beyaz "Şaka bir yana gerçekten haftaya kaçta gireriz bilmiyorum." diyerek sitem etti.

YAYIN SAATİ DAHA ERKENCE ÇEKİLSİN GÜN IŞIĞINDAN DA YARARLANALIM

"Yalan Dünya artık Pazartesi yayınlanacak daha önce Cuma akşamı yayınlanıyordu. Beyaz Show ise geçen sezon saat 11'de yayınlanıyordu bu sezon saat yarımda girmeye başladık bu hafta ise saat 12'de girdik. Bu kanalımızın yeni yayın ilkesi. Önümüzdeki hafta Allah bilir saat kaçta gireceğiz. Çok heyecan verici. Saat kaçta gireceğimi bilmiyorum. Kanalın içinde devamlı takım elbise ile dolaşıyorum. Her an çağırabilirler diye koridorda dolanıyorum. Kanala sordum neden böyle oluyor diye. Gerçek seyircini bulmak için böyle yapıyoruz dediler. Armut piş ağzıma düş illah bu saate gir diye bir şey yok. Gerçekten bizi seyredenler bizi arayıp bulsunlar. Şaka bir yana gerçekten haftaya kaçta gireriz bilmiyorum. Daha erkene çekilmesi aslında güzel olur gün ışığından da yaralanmış oluruz."