Gündem
09 Oca 2016 13:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:17

Beşiktaş Belediyesi’nden gazetecilere mangal partisi!

Beşiktaş Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yarın bir program düzenliyor.

Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği program kapsamında gazeteciler önce pedal çevirecek ardından da mangal partisi yapıp stres atacak.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel olarak etkinlik düzenleyecek olan Beşiktaş Belediyesi birden fazla sürprize imza atacak. Gazeteciler etkinlik kapsamında Dolmabahçe'den başlayarak Arnavutköy'e kadar bisikletlerle pedal çevirecek. Gazeteciler bitiş noktasında ise bir dizi sürprizler bekliyor olacak. Bisiklet turuna katılan gazeteciler daha sonra ise mangal partisine katılacak. Viyana'dan özel gelecek olan sokak sanatçıları gazeteciler için çalıp söyleyecek.

Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da katılarak gazetecilerle pedal çevirecek. Bisiklet turunun ardından bitiş noktasında gazeteciler için özel bir etkinlik alanı oluşturulacak. Etkinliğe katılacak gazetecilere bisikletler, kasklar ve yelekler ise Beşiktaş Belediyesi tarafından temin edilecek. Etkinliğe katılmak isteyen gazetecilin buluşma yeri ise saat 12.00'de Dolmabahçe Sarayı önü olacak.