Televizyon
02 Eki 2013 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

BEŞAR ESAD HALK TV'YE RÖPORTAJ VERDİ!

Ülkesindeki iç karışıklık nedeniyle zor günler geçiren Suriye Devlet Başkanı Esad, Halk TV'ye konuştu.

Gezi Parkı eylemleri ile reyting rekorları kıran Halk TV, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile ses getirecek röportaj yaptı.

Halk TV spikeri Ece Zereycan ve Yurt gazetesi yazarı Ömer Ödemiş'in, Suriye'de Esad ile gerçekleştirdiği röportajın önümüzdeki günlerde Halk TV'de yayınlanacağı belirtildi.

Halk TV Spikeri Zereycan Twitter hesabında röportaja ilişkin ilk izlenimlerini paylaştı. Zereycan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Tahminimden çok daha farklı bir liderle karşılaştım... Suriye izlenimlerimi en kısa zamanda…"

ULUSAL KANAL DA RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Daha önce de Ulusal Kanal Esad ile röportaj yapmıştı. Esad bu röportajda, "Eğer Erdoğan iddia ettiği gibi Suriye'deki sorunun çözümü için öneriler yapmışsa, bu önerilerin silahlı gruplara verilen destekle ne ilişkisi var? Bugün Erdoğan Katar'ın Mali desteğiyle silahlı grupları getirmekte, Türkiye toprakları içinde onlara silah sağlamakta, tıbbi ve başka hizmetler sunmakta ve Suriye'ye göndermektedir. Erdoğan yalan söylüyor. Ve bu önerileri maske olarak kullanıyor. Biz herhangi bir taraftan gelen nasihatları kabul ederiz. Ve lakin Suriye'nin iç islerine müdahaleyi kabul edemeyiz." ifadelerine yer vermişti.