Gündem
30 Eyl 2010 08:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

''BEN ONA KURBAN OLURUM!'' HANEFİ AVCI'NIN SEVGİLİSİNDEN CANLI YAYINDA MÜTHİŞ İTİRAFLAR!(VİDEO)

Hanefi Avcı'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Kezban Küçük (Kerman) canlı yayında konuştu.

Kezban Küçük, ilk kez NTV’de katıldığı canlı yayında, Avcı’nın haksız yere tutuklandığını söyleyerek “Ben ona kurban olurum” dedi.

DEVRİMCİ Karargah örgütüne yönelik yapılan soruşturma kapsamında tutuklanan Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile ilişkisi olduğunu anlatan Kezban Küçük, NTV’de katıldığı canlı yayında, Avcı’nın haksız yere tutuklandığını söyleyerek, “Ben ona kurban olurum. Gurur duyuyorum onunla” dedi.
Küçük, Avcı ile evliyken konuşmaya başladıklarını ancak evliliğini bitirmeden kesinlikle bir ilişkilerinin olmadığını söyledi. Birbirlerini sevdiklerini söyleyen Küçük, Avcı ile zaman zaman görüştüklerini belirterek, “Biz fikir sevgilisiydik” diye konuştu.

Kezban Küçük, zaman zaman sunucu Mirgün Cabas'ı da zor durumda bıraktı.

Mirgün Cabas çareyi, özel hayatı ve cemaat ile ilgili hiçbir detayı atlamadan anlatan Kezban Küçük'ü uyarmakta buldu.

İŞTE O ANLAR-VİDEO

Kılıç’ın evinde görüştük

Kendisinin örgüt üyesi olduğu konusundaki haberlere de tepki gösteren Küçük, “Bunlar komik ve garip haberler” dedi. Hakkında, örgüt adına Avcı ile ilişkiye girip onu kullandığı yönündeki iddialara güldüğünü belirten Küçük, adı geçen örgütün adını bile söylemekte zorluk çektiğini belirtti.
Örgüt üyesi Necdet Kılıç’ın evinde görüştükleri iddiasına ise Küçük, “Evet görüştük. Ama ‘o ve ben.’ Sadece ikimizdik açıkçası” şeklinde yanıt verdi.
Küçük, Avcı’nın tutuklandıktan sonra kendisine gönderdiği mesajda, “Seni çok seviyorum. Bir tek sen yetersin“ dediğini söyledi. Bütün bu yaşanlardan pişman olup olmadığı sorusuna Küçük, “Ben ona kurban olurum, pişman değilim. Haksız yere götürüyorlar haklı yere götürseler daha mı iyi ?“ dedi.
Hanefi Avcı’nın kendisiyle beraber olmak için boşanmaya da hazır olduğunu belirten Küçük, Avcı’nın kendisine, “Gel çıkalım el ele sevgiliyiz diyelim” dediğini söyledi. Küçük ise Avcı’ya, bu sözlerine karşılık, “Şu anda doğru olmaz” dediğini aktardı.

2 ay önce boşandı

EDEBİYAT öğretmeni Kezban Küçük, 2 ay önce eşinden boşandıktan sonra 22 yıl yaşadığı Edirne’den ayrılarak İstanbul’a tayinini istediğini söyledi. “Biz fikir sevgilisiyiz” ifadesini kullanan Kezban Küçük, “Bana evlenmeden sevgili olamayız’ dedi. Ben eşimden boşandım o da boşanmak üzereydi” dedi.


İŞTE O ANLAR-VİDEO2