Gündem
06 Ağu 2012 13:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:00

"BELKİ GÖREMEM İÇİMDE UKDE KALIR!" AYDIN DOĞAN HÜRRİYET YÖNETİMİNDEN NE İSTEDİ?

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan "belki bir daha göremem bu da içimde kalır" diyerek Hürriyet yönetiminden ne istedi?

Hürriyet Medya Towers’ta geçen 20 yılın ardından Hürriyet gazetesi yeni binasına taşındı.

Taşınmanın ardından düzenlenen gecede ilginç bir de klip yayınlandı.

Klipte Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın da bir konuşması var. Doğan, o klipte Hürriyet yönetimine şöyle seslendi:

"Umuyorum ve arzu ediyorum ki bu binayı, bu bahçeyi, bu güzellikleri hepiniz sever beğenirsiniz. Ben buraya medya şehri diyorum. Bu medya şehri inanın bize, Doğu Avrupa’nın hatta bölgenin en güçlü, en güzel medya şehirlerinden bir tanesi. Televizyonları, radyoları, gazeteleri, güçlü alt yapısıyla Hürriyet dünyası buraya daha büyük bir güç kattı.

Yayıncılık hayatım boyunca, kurumların başarısını hep çalışanların emeğine borçluyumdur. Hürriyet gazetesinin internet sitesi Avrupa’nın ilk dördü arasına girmiş bir internet sitesidir.

Bu medya şehrinin bahçesindeki ağaçların bir çoğunu kendi ellerimle diktim, dikilişlerinin başında bulundum. Değerli arkadaşlarım, bir arzum, bir isteğim vardı. Bir türlü yapamamıştım. Bu bahçede sizlerle bir piknik yapmak istemiştim sizlerle beraber. Ben şimdi Hürriyet dünyasının yöneticilerin rica ediyorum. Lütfen hepimize bir piknik yaptırsınlar bu bahçede. Ben de bu pikniğin içinde olup eğlenmek istiyorum. Çünkü belki bir daha bu pikniği göremem bu da içimde kalır diye düşünüyorum.

Hoşgeldiniz arkadaşlar..."

İŞTE O 26 DAKİKALIK HÜRRİYET VİDEOSU-İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ