Televizyon
09 Ağu 2023 14:09 Son Güncelleme: 09 Ağu 2023 14:30

beIN Sports ve TRT'nin yeni sezondaki spor yorumcuları belli oldu

Trendyol sponsorluğunda 2023-2024 sezonu Süper Lig, Trabzonspor Antalyaspor'la açılışını yapmış olacak. Ligler başlarken spor kanallarında yorumcular seni sezon için yerlerini almaya başladı. Süper Lig'in nabzını tutan spor yorumcularından kimler kaldı, kimler eklendi...

Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni eklenen isimlerle birlikte kalan yorumcuların kimler olduğunu açıkladı. 

Sina Koloğlu'nun "Ligler başlıyor futbol yorumcuları belli oluyor" başlıklı yazısında şunları yazdı:

Süper Lig maçları başlıyor. TRT 'Stadyum' programı ve beIN Sports yorumcu ekipleri belli oldu. 'Stadyum'da bu sene yeni isim Tugay Kerimoğlu. beIN Sports'tan 'Galatasaray'ın hakkı yeniyor' diyerek istifa etmişti. 'Stadyum'da

Ogün Temizkanoğlu ve İlker Yağcıoğlu ile birlikte yorum yapacak. Geçtiğimiz yıl ekipte olan Nihat Kahveci, Nutspor'da. Bu ekibe bir isim daha eklenecek.

BEIN SPORTS'TA KİMLER VAR
Güntekin Onay'ın ayrılacağı haberleri çıkmıştı. Duyduğumuz 'iyi bir pazarlıktan' sonra burada kaldı.

Maç sonu yorum yapacak ekipler de belli oldu. Galatasaray maçları sonrası Uğur Meleke, Ersun Yanal ve Emre Aşık yorum yapacaklar. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları sonrası yorum yapacak ekip; Uğur Meleke, Ersun Yanal ve Feyyaz Uçar. Tabii Güntekin Onay başkanlığında.