Televizyon
14 Tem 2022 12:58 Son Güncelleme: 14 Tem 2022 14:05

Behzat Ç.'nin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu! Hangi rolde oynayacak?

Ünlü oyuncu ve yönetmen Emrah Elçiboğa da Behzat Ç. kadrosuna dahil oldu.

İlk yayınlandığı dönemde ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç. izleyicilerine müjde verildi. Dizinin yeni bölümleri için hazırlıkların başladığını başrol karakteri ünlü oyuncu Erdal Beşikcioğlu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Bu müjdeli haberin ardından yeni kadronun hangi isimlerden oluşacağı merak konusu oldu. Dizinin eski kadrosundan bazı eksilmeler var ama yeni kadroda da bomba gibi isimler var.

Behzat Ç.'nin en sevilen karakterlerinden biri olan Harun'u canlandıran Fatih Artman ve bir diğer fenomen karakter Ercüment Çözer'i canlandıran Nejat İşler yeni kadroda yer almıyor.

Yeni sezonda İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Güven Kıraç, Ayça Eren, Mehmet Ali Nuroğlu, Evliye Aykan, Gökçe Eyüboğlu, Esra Ronabar ve Derin Beşikçioğlu isimlerin yer alacağı netleşmişti.

Bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Ünlü oyuncu Emrah Elçiboğa da kadroda. Elçiboğa Behzat Ç.'nin müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak. 5 yıldır Almanya'da tiyatro yönetmenliği yapan ünlü oyuncu daha önce Çemberimde Gül Oya, Asi, Kurşun Yarası, Aşk ve Ceza ve Yeditepe İstanbul gibi dizilerde rol almıştı.