Televizyon
17 Oca 2012 09:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:14

BDP'NİN SÖZCÜSÜ GİBİ KONUŞUYORSUN! HÜSEYİN ÇELİK'TEN MİLLİYET YAZARINA BDP FIRÇASI!

CNNTÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına Hüseyin Çelik ile Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş arasındaki polemik damga vurdu...VİDEO

Ahmet Hakan’ın modere ettiği Tarafsız Bölge AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’i konuk ederken, programa Çelik ile Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş arasındaki polemik damga vurdu.

Kitlesel tutuklamalarla gündemden düşmeyen KCK operasyonları ve Uludere faciasının masaya yatırıldığı programda Hüseyin Çelik’i terleten sorular gelirken Aslı Aydıntaşbaş ile Çelik arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Aydıntaşbaş, hükümetin Kürt sorununda girdiği yolu eleştirirken KCK tutuklamalarının BDP’yi fiilen bitirme aşamasına geldiğini kaydetti. Hükümetin son dönem politikalarını zorlu sorularla sorgulayan Milliyet yazarı yer yer Çelik’le karşılıklı atışmalar yaşadı. Ahmet Hakan’ın da dahil olduğu tartışmada iki taraf da birbirini ikna edemedi...

"BDP’NİN SÖZCÜSÜ GİBİ KONUŞUYORSUNUZ!"

Çelik, programın sonlarında Aslı Aydıntaşbaş’ı "BDP’nin sözcüsü" olmakla suçladı. Canlı yayında Milliyet yazarını BDP’li olmakla eleştiren Çelik’e Ahmet Hakan ve Orhan Bursalı da tepki gösterirken Aslı Aydıntaşbaş çarpıcı bir yanıt verdi:

"Ben böyle şeylere alışkınım. Bir dönem size destek verdiğim söylenerek de birilerinin sözcüsü dediler... Merve Kavakçı’nın evi basılırken, meclisten atılırken ABD’de gazetecilik yapıyordum. Bunu eleştiren bir yazı yazdım diye yıllarca Türkiye Büyükelçiliği’ne girmeme izin vermediler."

 
İŞTE O ANLAR!