Televizyon
02 Tem 2010 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

BAYAN İZDİVAÇ ESRA EROL CANLI YAYINDA EVLENDİ! YILIN DÜĞÜNÜNDE NELER YAŞANDI?

Evlilik programlarının yaratıcısı Esra Erol canlı yayında Ali Özbir ile nikah masasına oturdu.

"Evlen Benimle" programında herkesi evlendiren sunucu Esra Erol, bu sefer kendi nikahını kıydırarak programının formatına yakışanı yaptı. Güzel sunucu Esra Erol, Ali Özbir ile hayatını birleştirdi.

İŞTE NİKAHTAN KARELER


Ali Özbir’i canlı yayında evlenmeye ikna etmek için Esra Erol ve yakın arkadaşlarının uzun bir çaba gösterdiği öğrenildi. Sonunda canlı yayında evlenmeye ikna olan Ali Özbir, bununla da kalmayarak "Evlen Benimle" programının formatına uygun olan her şeyi de yerine getirdi. Nikah öncesi sunuculuğunu Esra Erol’un yakın arkadaşı İdil Yürük Başeskioğlu’nun yaptığı programda, sahneyi ikiye ayıran paravanda Esra Erol ve eşinin ilk tanışma anları da mizansen olarak gerçekleştirildi.

Ali Özbir’in doğum gününde kıyılan nikahta, Müge Anlı, "Evlen Benimle" programında bulunan tüm isimler, Esra Erol’un ailesi ve sevenleri yer aldı. Ali Özbir’in ailesinin katılmadığı nikahın şahitliğini Oylum Talu ve Ercüment Dağlaroğlu üstlenirken, nikahı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kıydı. Esra Erol tören sırasında göz yaşlarını tutamadı, hüngür hüngür ağladı..Esra Erol Ali Özbir’e son kez dönüp ’ gerçekten beni seviyor musun’ dedi ve ardından ’Evet’ cevabını vererek Esra Erol Özbir soyadını aldı.Ve çiftler imzalarını atarak resmen evlendiler

Damadın ailesi istemedi
Esra Erol, canlı yayında evlenmelerine nişanlısının ailesinin karşı olduğunu açıklamış "Ali’nin ailesi canlı yayında nikah yapmamızı istemedi. Ama sağ olsun Ali beni kırmadı. Nikahımla, yaptığım programları gerçek mi diye sorgulayanlara, gerçeği göstereceğim. Buyurun ben de evleniyorum!" demişti.

Çiftin düğünü ise 11 Temmuz’da Sapanca Güral Otel’de gerçekleşecek.

İŞTE NİKAHTAN GÖRÜNTÜLER

VİDEO1

VİDEO2